Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Volg Oranje

Wij jij niets missen van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen? Dan hebben we goed nieuws voor je: dat hoeft ook niet.

Je blijft namelijk op de hoogte van alles wat er rond Oranje gebeurt via onze KNVB Oranje app, de Oranje nieuwsbrief en onze social media kanalen. 

De KNVB Oranje app

De officiële gratis KNVB Oranje app is dé app voor fans van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen. Rondom de wedstrijden van Oranje (mannen & vrouwen) krijg je altijd het laatste nieuws, alle video’s, unieke team content en alle statistieken. Via de speciale matchday tijdlijn mis je in de dagen voor een interland niets en tijdens de wedstrijd word je van minuut tot minuut extra geïnformeerd.

De KNVB Oranje app De KNVB Oranje app Lees hier alles over de KNVB Oranje app en hoe je de app kunt downloaden.

De Oranje nieuwsbrief

Met de Oranje nieuwsbrief houden we je maandelijks op de hoogte van al het Oranjenieuws. Zoals de laatste selecties, een kijkje achter de schermen, winacties en informatie over het speelprogramma en kaartverkoop. De focus ligt op het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen, maar ook de andere teams komen aan bod.

De Oranje Nieuwsbrief De Oranje Nieuwsbrief Schrijf je hier in voor de Oranje nieuwsbrief.

Socials

Je kunt het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen ook volgen op Instagram, Facebook en Twitter. Hieronder vind je de links naar de betreffende kanalen, zodat je niet hoeft te zoeken.

Nederlands elftal

https://www.instagram.com/onsoranje/

https://www.facebook.com/onsoranje/

https://twitter.com/onsoranje