Aanvragen Oranje ClubCard

Koop hier jouw Oranje ClubCard, de enige officiële ClubCard van het Nederlands elftal. Hiermee ontvang je onder andere exclusieve voordelen, korting op thuiswedstrijden én exclusief toegang tot de kaartverkoop voor eindtoernooien en uitwedstrijden. KNVB-leden krijgen 10% extra korting.

Jonge Leeuwen ClubCard

Voor de jonge Oranje fan t/m 12 jaar hebben we de Jonge Leeuwen ClubCard. Zelfde voordelen, én kans op deelname aan unieke Oranje activiteiten.

Cadeauvoucher

Ook is het mogelijk de Oranje ClubCard cadeau te doen. Kies hierbij voor de optie cadeau en bestel de speciale cadeauvoucher. Met deze voucher kan iemand vervolgens hier de Oranje ClubCard aanvragen.

Voor de aankoop van de Oranje ClubCard en Jonge Leeuwen ClubCard (hierna ClubCard) geldt een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen nadat je de bevestigingsmail hebt ontvangen. Mocht je de ClubCard binnen deze periode willen opzeggen, dan kan dat kosteloos door een mail te sturen naar onsoranje@knvb.nl. Indien de ClubCard reeds is betaald, wordt het betaalde bedrag gerestitueerd. Als je in de tussenliggende periode voorrang of voordeel hebt genoten met de ClubCard (zoals bijvoorbeeld tickets met korting gekocht, goodiebag ontvangen etc), dan zal dit bij opzegging door OnsOranje ongedaan worden gemaakt. Eventueel betaalde bedragen worden dan gerestitueerd.

Welke Oranje ClubCard wil je aanvragen?

LET OP: het aanvragen van een Oranje ClubCard duurt ongeveer 4-5 dagen.

Terug naar boven