Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Tassenbeleid

Voor de wedstrijden van Oranje geldt een aangescherpt tassenbeleid. Alleen tassen van A4 formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10,0 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee worden ingenomen. Er is geen mogelijkheid om te grote tassen in bewaring te geven.

Wat gebeurt er als ik bij een ingang kom met een tas die niet is toegestaan?

Tassen die niet voldoen aan bovenstaand formaat worden geweigerd bij de ingang. We raden je aan tassen en waardevolle items thuis te laten.

Kan ik mijn tas in bewaring geven bij het stadion?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Bij de ingangen van het stadion zijn geen faciliteiten aanwezig om tassen in bewaring te nemen.

Hoeveel tassen mag ik mee nemen naar het stadion?

Je mag maximaal één tas, niet groter dan bovengenoemd formaat, na controle mee het stadion in nemen.

Waarom voert de KNVB dit nieuwe tassenbeleid in?

Het nieuwe tassenbeleid draagt bij aan de algehele veiligheid in het stadion. We verwachten bovendien dat dit leidt tot kortere wachtrijen bij de ingangen omdat de tassencontrole minder tijd zal kosten. 

Ik moet om medische redenen een tas mee nemen, mag dat?

Als je vanwege medische redenen een tas, groter dan het toegestane formaat, mee dient te nemen naar het stadion, kun je dit vooraf laten weten via internetverkoop@knvb.nl. Wanneer het verzoek gegrond is zul je een bevestiging per mail ontvangen die je kan uitprinten en die je bij de ingang van het stadion kan tonen aan het veiligheidspersoneel.