Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

SAS

SAS is specialist op het gebied van business analytics software en dienstverlening, en de grootste onafhankelijke business intelligence leverancier. Samen met ons heeft SAS een Voetbal Intelligence-platform ingericht.

Voetbal Intelligence Platform

"De KNVB zet zich in voor een levenlang voetbal voor iedereen, daarbij is het belangrijk om de voetballer en de voetballiefhebber goed te begrijpen”, vertelt Jean-Paul Decossaux, directeur commerciële zaken betaald voetbal bij de KNVB. "We zochten daarom een partner die dit voor ons mogelijk kon maken en hebben die met SAS gevonden.”

Het is belangrijk om de voetballer en de voetballiefhebber goed te begrijpen.

Met het Voetbal Intelligence-platform van SAS is de KNVB in staat de verschillende voetbaldoelgroepen beter te segmenteren en zo de individuele voetballer of vrijwilliger persoonlijker te bedienen.

Over SAS

SAS deed al ruime ervaring op met de inzet van analytics in sport bij verschillende Noord-Amerikaanse organisaties zoals honkbalteam The New York Mets en het Canadese ijshockeyteam The Maple Leafs. Karel Kinders, managing director van SAS: "We zijn trots dat we deze kennis en ervaring nu ook kunnen inzetten om het voetbal in Nederland naar een hoger niveau te tillen."

SAS is specialist op het gebied van business analytics software en dienstverlening, en de grootste onafhankelijke business intelligence leverancier. Met innovatieve oplossingen binnen een geïntegreerd raamwerk, helpt SAS sinds 1976 haar klanten op meer dan 75.000 locaties hun prestaties te verbeteren en waarde te creëren door sneller, betere beslissingen te nemen.