Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Over OnsOranje

De KNVB is er voor alle Oranjefans; voor de vaste supporters die het Nederlands elftal overal ter wereld volgen, voor de fans die alleen tijdens een eindtoernooi betrokken zijn, maar ook voor de supporters van bijvoorbeeld Jong Oranje en de Oranjevrouwen. Ons doel is om de Oranjebeleving te vergroten, niet alleen rondom wedstrijden in het stadion, maar ook buiten wedstrijd- en toernooiverband.

Online kanalen

Alle informatie over Oranje verschijnt als eerste op de website en socialmedia-kanalen van OnsOranje. Op de website onsoranje.nl vind je over alle vertegenwoordigende elftallen het laatste nieuws, unieke content en informatie over kaartverkoop, uitwedstrijden en toernooien. Ook zijn we actief op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en Snapchat. Hier plaatsen we vooral veel videocontent, interviews en winacties.

Activiteiten

We zijn niet alleen online actief, maar organiseren samen met onze partners ook veel activiteiten. Bijvoorbeeld de Oranje Fanzone bij thuiswedstrijden, de Oranje Fandag en de wereldberoemde Oranjepleinen en Oranjeparades bij eindtoernooien van het Nederlands elftal.

Oranje ClubCard

OnsOranje geeft de Oranje ClubCard uit. Dit is de officiële ClubCard van het Nederlands elftal waarmee Oranjesupporters korting bij thuiswedstrijden krijgen en exclusief toegang hebben tot de kaartverkoop voor uitwedstrijden en eindtoernooien van het Nederlands elftal. OnsOranje is hiermee verantwoordelijk voor de verdeling van de kaarten aan de houders van de Oranje ClubCard, de administratie, de acties en de evenementen. Een aantal Oranje ClubCardhouders vormt samen de supportersvertegenwoordiging. Met hen bespreken we regelmatig zaken die spelen onder supporters.

Oranje ClubCard Oranje ClubCard Lees hier meer over de Oranje ClubCard.

Jonge Leeuwen

De Jonge Leeuwen is de coolste fanclub van Nederland voor Oranjefans van 4 tot en met 12 jaar. Als Jonge Leeuw krijg jij de kans om je Oranje helden te ontmoeten, bij een wedstrijd van Oranje in de rust penalty’s te schieten en aan de hand van spelers het veld op te gaan en nog veel meer. Ben jij een Jonge Leeuw?  

Contact

Oranjefans kunnen per e-mail en telefoon bij ons terecht bij vragen en problemen.

OnsOranje

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Ook voor vragen aan de redactie.

Spreekbeurt over voetbal Spreekbeurt over voetbal Klik hier voor handige informatie voor jouw spreekbeurt over voetbal.