Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

538

Oranje = 538. Sinds 2005 is 538 trotse partner van de KNVB. 538 beweegt mee op het ritme van de dag en maakt de dag leuker. 538 is de gangmaker in het leven van de luisteraar en wil weten wat de luisteraar bezighoudt, brengt ze in beweging en geeft energie met de grootste hits, het laatste (oranje)nieuws en de beste DJ's.

Tijdens speciale acties bij o.a. ‘De Ochtendshow met Frank Dane’ en de ‘Coen en Sander Show’ hebben 538-luisteraars de kans om unieke kaarten te winnen voor wedstrijden van het Nederlands elftal. Ook rondom wedstrijden en evenementen van het Nederlands elftal is 538 uiteraard aanwezig. Zo verzorgde 538 de muziek tijdens de huldiging van onze OranjeLeeuwinnen.

— Radio 538 bouwde een feestje met OranjeLeeuwinnen na het behalen van de EK-titel.

Radio=538

538 is al bijna 30 jaar een begrip en is er voor haar luisteraars ook op TV en online. Zij zijn er voor de mannen en vrouwen van 15-49 die jong van geest zijn en dat altijd zullen blijven. Die niks willen missen en midden in het sociale leven staan. En voor wie uitgedaagd wil worden om zijn grenzen op te zoeken. Ze voelen zich thuis bij deze toonaangevende radiozender met de hits van nu en morgen. Eén station alle hits.

538 538 Klik hier en ga naar de website van 538.