Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

ING

De betrokkenheid van ING bij het Nederlandse voetbal is diepgeworteld. ING is al sinds 1996 trouwe sponsor van de KNVB én van het Nederlands elftal. Sinds 1 januari 2010 is ING bovendien hoofdsponsor en shirtsponsor van zowel het Nederlands elftal als alle vertegenwoordigende elftallen.

De ambitie van de ING is om samen met ons te investeren in een succesvolle toekomst van het Nederlandse voetbal. De bank heeft er voor gekozen zich voor lange tijd, tot 2022, aan ons en het Nederlandse voetbal te verbinden. Om het Nederlandse voetbal echt verder te helpen wil ING een betrokken en actieve sponsor zijn die veel meer doet dan logo’s plakken en borden neerzetten. Daarom zet ING zich als onze hoofdsponsor ook met volle overgave in voor het amateurvoetbal in Nederland.

Sponsor

Met het meest omvangrijke sponsorprogramma in de geschiedenis van het amateurvoetbal heeft ING in 2014 samen met ons een aanzienlijke impuls gegeven. 452 verenigingen in Nederland zijn een driejarige samenwerking aangegaan met ING als sponsor.

De betrokkenheid van ING bij het Nederlandse voetbal is diepgeworteld.

ING levert met dit initiatief een structurele bijdrage in het waarmaken van de ambitie van amateurverenigingen. Met een sponsorschap helpt ING clubs met bijvoorbeeld de bouw van nieuwe kleedkamers, het verder ontwikkelen van het jeugdvoetbal of het opzetten van vrouwen- en meisjesvoetbal binnen de vereniging.

Daarnaast is een belangrijk onderdeel de financiële gezondheid van de verenigingen. ING wil ook het amateurvoetbal in Nederland helpen financieel fit te worden. Binnen het sponsorschap helpt ING dan ook de verenigingen met kennis en advies om hun financiële huishouding gezond te maken en te houden.

Toonaangevend

De ING is met ruim 8,9 miljoen rekeninghouders een van de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Particuliere en zakelijke klanten kunnen bij de ING terecht voor financiële producten op het vlak van betalen, sparen, lenen, hypotheken en beleggen. Daarnaast bemiddelt de ING in verzekeringen en pensioenen. De ING is een Nederlands onderdeel van de ING Groep, een wereldwijde financiële instelling met meer dan 85 miljoen klanten.