WK 2019 Eindronde

Eindronde — 7 juni 2019 tot 7 juli 2019

De jacht van de OranjeLeeuwinnen gaat door. Voor de tweede keer in de geschiedenis gaan onze vrouwen naar het WK, dit keer om de hoek in Frankrijk! De OranjeLeeuwinnen zijn zo ver gekomen dankzij de support van alle Oranjefans. Daarom roepen we alle Oranjefans op om samen op jacht te gaan in Frankrijk. Ben jij erbij? #OnzeJacht

Zaterdag 8 december vond de WK-loting plaats in Parijs. De OranjeLeeuwinnen gaan het in de poulefase opnemen tegen Nieuw-Zeeland (11 juni), Kameroen (15 juni) en Canada (20 juni). De kaartverkoop voor de wedstijden van de OranjeLeeuwinnen is maandag 21 januari om 12.00 uur gestart. Inmiddels zijn de duels met Kameroen en Canada uitverkocht, voor het duel met Nieuw-Zeeland zijn nog wel kaarten beschikbaar. Ook voor de knock-out fase zijn nog tickets te bestellen. De kaartverkoop eindigt op vrijdag 8 februari om 23.59 uur (Let op: op = op!). Alleen tijdens deze kaartverkoopperiode is het mogelijk om kaarten voor het Oranjevak te bestellen (voor alle wedstrijden).

Er geldt een Oranje ClubCard verplichting. Heb je nog geen Oranje ClubCard, maar wil je wel de OranjeLeeuwinnen aanmoedigen in Frankrijk? Scoor hem dan nu alvast via onderstaande link.

Oranje Clubcard aanvragenVraag hier je Oranje ClubCard aan (houd rekening met een verwerkingstijd van 4 tot 5 dagen).

Het kaartverkoopproces

 1. Koop een Oranje ClubCard (tip: koop voor 15 januari).
 2. Scoor je tickets tussen 21 januari en 8 februari (Let op: op = op).
 3. Plan je reis naar Frankrijk en kom de OranjeLeeuwinnen aanmoedigen tussen 7 juni en 7 juli!

Timings kaartverkoop

 • Loting: 8 december
 • Verkoop venue packages voor de neutrale vakken reeds gestart via FIFA
 • Verkoop kaarten voor de neutrale vakken reeds gestart via FIFA. De verkoop hiervan loopt tot en met 23 december. Let op: betaling kan alleen met een VISA-card en je zit dan niet tussen de Oranjefans
 • Scoor een Oranje ClubCard voor 15 januari
 • Start kaartverkoop wedstrijden OranjeLeeuwinnen: maandag 21 januari om 12.00 uur
 • Einde kaartverkoop wedstrijden OranjeLeeuwinnen: vrijdag 8 februari om 23.59 uur (Let op: op = op)
 • De vrije verkoop van de FIFA voor de neutrale vakken begint op 7 maart 
 • WK: 7 juni t/m 7 juli.

Gedurende de verkoopperiode kunnen vragen gesteld worden via ticketingwk2019@knvb.nl of 0343-499207. Tip: kijk eerst op de pagina met veel gestelde vragen.

Veelgestelde vragenBekijk hier de veelgestelde vragen over het WK 2019.

Terug naar boven