Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

WK 2019 Eindronde

Eindronde — 7 juni 2019 tot 7 juli 2019

WK 2019 Eindronde

De jacht van de OranjeLeeuwinnen gaat door. Voor de tweede keer in de geschiedenis gaan onze vrouwen naar het WK, dit keer om de hoek in Frankrijk! De OranjeLeeuwinnen zijn zo ver gekomen dankzij de support van alle Oranjefans. Daarom roepen we alle Oranjefans op om samen op jacht te gaan in Frankrijk. Ben jij erbij? #OnzeJacht

Zaterdag 8 december vond de WK-loting plaats in Parijs. De OranjeLeeuwinnen gaan het in de poulefase opnemen tegen Nieuw-Zeeland (11 juni), Kameroen (15 juni) en Canada (20 juni). Inmiddels is de kaartverkoop voor de Oranjevakken gesloten. Voor de wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen op het WK zijn via de FIFA nog kaarten te koop voor de neutrale vakken, met uitzondering van de wedstrijd tegen Kameroen.

FIFA-tickets WK 2019 FIFA-tickets WK 2019 Bestel hier via de FIFA je tickets voor het WK.

Kaarten via de FIFA gekocht?

Wij hebben vernomen dat de tickettoewijzing voor de WK wedstrijden via de FIFA niet goed is verlopen. Hierdoor is het mogelijk dat fans niet naast elkaar zitten (dit betreft met name kaarten voor de (halve) finale. We vinden dit erg vervelend voor onze fans. Helaas kunnen wij hier vanuit de KNVB niets aan veranderen, omdat de kaartverkoop via de FIFA verloopt. We proberen jullie wel zo goed als mogelijk te informeren en hebben contact opgenomen met de FIFA voor opheldering.

Goed om te weten:

  • Je kunt checken of je naast elkaar zit via onderstaande link.
  • De FIFA heeft aangegeven dat ouders die met minderjarige kinderen (18 jaar en jonger) komen, wel naast elkaar geplaatst kunnen worden, indien dat nu niet het geval is. Hiervoor kun je contact opnemen met de ticketing klantenservice van de FIFA op +33 (0) 9 70 25 55 55 of per e-mail op: tickets@loc2019.fr.

Check je tickets Check je tickets Check hier of je naast elkaar zit.

Let op: dit heeft dus alleen betrekking op kaarten die via de FIFA zijn gekocht. Heb je kaarten gekocht via de KNVB Ticketshop voor de Oranjevakken bij de wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen, dan is er niks aan de hand.

Veelgestelde vragen

Het is fantastisch om te zien dat de OranjeLeeuwinnen door zoveel fans in Frankrijk gesteund gaan worden. Het gaat dan ook een groot Oranjefeest worden! Hieronder vind je in de Veelgestelde vragen meer informatie over (het verloop van) het WK 2019.

Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Bekijk hier de veelgestelde vragen over het WK 2019.