WK 2019 Eindronde

Eindronde — 7 juni 2019 tot 7 juli 2019

LeeuwinnenTalk is een YouTube format geïnitieerd door de KNVB powered by KPN. Dit format is ontstaan vanuit de gedachte om de fans in Nederland te verbinden met de OranjeLeeuwinnen in Frankrijk. Voetbal is verbonden met Nederland, onze cultuur en onze geschiedenis. KPN verbindt mensen al 130 jaar met elkaar. 

Zondag 16 juni om 19.00 uur begint aflevering 4 van LeeuwinnenTalk!

Eerdere afleveringen:

LeeuwinnenTalk, aflevering 3Merel van Dongen en Jochem Myjer zijn deze aflevering de special guests in de Oranje caravan.

 

LeeuwinnenTalk, aflevering 2Aflevering 2 van LeeuwinnenTalk, met als gasten Sherida Spitse en Claudia de Breij.

Leeuwinnentalk, aflevering 1Aflevering 1 van Leeuwinnentalk, met Shanice van de Sanden en Dee.

In deze YouTube-Talkshow, gepresenteerd door Tessa Veldhuis, leren de fans de OranjeLeeuwinnen beter kennen, doordat zij onder andere vragen kunnen stellen en een kijkje achter de schermen krijgen in bijvoorbeeld het spelershotel. Elke aflevering komen er speciale gasten langs in de caravan, in aflevering 1 waren dat Shanice van de Sande en Dee.

Als sponsor en fan van het Nederlandse voetbal staat KPN deze zomer uiteraard achter de OranjeLeeuwinnen. Ook de fans staan achter onze vrouwen en daarom heeft KPN in aanloop naar het WK verschillende succeswensen voor de OranjeLeeuwinnen opgehaald in een KPN-telefooncel, zoals we die van vroeger kennen. De fans die een boodschap hebben achter gelaten, kunnen zichzelf mogelijk terugzien in LeeuwinnenTalk.

Terug naar boven