Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

WK 2019 Eindronde

Eindronde — 7 juni 2019 tot 7 juli 2019

WK 2019 Eindronde

LeeuwinnenTalk is een YouTube format geïnitieerd door de KNVB powered by KPN. Dit format is ontstaan vanuit de gedachte om de fans in Nederland te verbinden met de OranjeLeeuwinnen in Frankrijk. Voetbal is verbonden met Nederland, onze cultuur en onze geschiedenis. KPN verbindt mensen al 130 jaar met elkaar. 

LeeuwinnenTalk Aflevering 13: Lineth & Danique

Eerdere afleveringen:

LeeuwinnenTalk, aflevering 12 LeeuwinnenTalk, aflevering 12 Aflevering 12 van LeeuwinnenTalk, met Anouk Dekker en Dominique Bloodworth

LeeuwinnenTalk, aflevering 11 LeeuwinnenTalk, aflevering 11 Aflevering 11 van LeeuwinnenTalk, met Lize Kop en Kim Feenstra

LeeuwinnenTalk, aflevering 10 LeeuwinnenTalk, aflevering 10 Aflevering 10 van LeeuwinnenTalk, met Jackie Groenen en Jesper Kleynen.

LeeuwinnenTalk, aflevering 9 LeeuwinnenTalk, aflevering 9 Aflevering 9 van LeeuwinnenTalk, met Renate Jansen en Vivianne Miedema.

LeeuwinnenTalk, aflevering 8 LeeuwinnenTalk, aflevering 8 Aflevering 8 van LeeuwinnenTalk, met Sari van Veenendaal en Jill Roord.

LeeuwinnenTalk, aflevering 7 LeeuwinnenTalk, aflevering 7 Aflevering 7 van LeeuwinnenTalk, met Inessa Kaagman en Desiree van Lunteren.

LeeuwinnenTalk, aflevering 6 LeeuwinnenTalk, aflevering 6 Aflevering 6 van LeeuwinnenTalk met Stefanie van der Gragt en Jan Smit.

LeeuwinnenTalk, aflevering 5 LeeuwinnenTalk, aflevering 5 Aflevering 5 van LeeuwinnenTalk met Lieke Martens, Famke Louise en Numidia.

LeeuwinnenTalk, aflevering 4 LeeuwinnenTalk, aflevering 4 Aflevering 4 van LeeuwinnenTalk met Danielle van de Donk en Victoria Pelova.

LeeuwinnenTalk, aflevering 3 LeeuwinnenTalk, aflevering 3 Merel van Dongen en Jochem Myjer zijn deze aflevering de special guests in de Oranje caravan.

LeeuwinnenTalk, aflevering 2 LeeuwinnenTalk, aflevering 2 Aflevering 2 van LeeuwinnenTalk, met als gasten Sherida Spitse en Claudia de Breij.

Leeuwinnentalk, aflevering 1 Leeuwinnentalk, aflevering 1 Aflevering 1 van Leeuwinnentalk, met Shanice van de Sanden en Dee.

In deze YouTube-Talkshow, gepresenteerd door Tessa Veldhuis, leren de fans de OranjeLeeuwinnen beter kennen, doordat zij onder andere vragen kunnen stellen en een kijkje achter de schermen krijgen in bijvoorbeeld het spelershotel. Elke aflevering komen er speciale gasten langs in de caravan, in aflevering 1 waren dat Shanice van de Sande en Dee.

Als sponsor en fan van het Nederlandse voetbal staat KPN deze zomer uiteraard achter de OranjeLeeuwinnen. Ook de fans staan achter onze vrouwen en daarom heeft KPN in aanloop naar het WK verschillende succeswensen voor de OranjeLeeuwinnen opgehaald in een KPN-telefooncel, zoals we die van vroeger kennen. De fans die een boodschap hebben achter gelaten, kunnen zichzelf mogelijk terugzien in LeeuwinnenTalk.