Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

5.000 kaarten voor Nederland - Letland binnen 1,5 uur uitverkocht

KNVB Media
KNVB Media
17 maart, 14:00

Voor het eerst in ruim een jaar is er weer publiek welkom bij een interland van het Nederlands elftal. - Foto: KNVB Media

De 5.000 kaarten voor de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Letland op zaterdag 27 maart in de Johan Cruijff ArenA zijn woensdag binnen 1,5 uur al uitverkocht. Tijdens de wedstrijd vindt opnieuw onderzoek door Fieldlab Evenementen plaats.

Aan de hand van de onderzoeksresultaten wordt verder toegewerkt naar veilige en verantwoorde evenementen met een verhoogde bezoekerscapaciteit. Dit is mede van belang voor de slotfase van de lopende betaald voetbalcompetities en EURO 2020.

Geen verrassing

Gijs de Jong, secretaris-generaal van de KNVB en toernooidirecteur van EURO 2020: “Geweldig dat deze wedstrijd zo snel is uitverkocht! Dat bewijst nog maar eens dat mensen staan te springen om weer naar het stadion te gaan. Na een jaar vol coronaperikelen en thuiszitten is de behoefte om evenementen te bezoeken immens. Dat is natuurlijk geen verrassing, maar hierdoor realiseert iedereen die hierbij betrokken is zich nog maar eens extra waar we het allemaal voor doen.”

Onderzoek Fieldlab Evenementen Onderzoek Fieldlab Evenementen Meer over het onderzoek van Fieldlab Evenementen.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht met veelgestelde vragen. Deze lijst wordt continu bijgewerkt. Heb je vragen die hier niet worden beantwoord? Neem dan contact op met de KNVB of Fieldlab Evenementen.

Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Hier vind je de veelgestelde vragen.

Internetverkoop

Vragen over de wedstrijd of tickets.

Fieldlab Evenementen

Vragen over Fieldlab.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen