Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB zet nieuwe app Close in rond interland tegen Letland

KNVB Media
KNVB Media
17 maart, 9:45

Rondom de interland tegen Letland zet de KNVB de Close App in. - Foto: KNVB Media

Voor het eerst in ruim een jaar is er weer publiek welkom bij een interland van het Nederlands elftal. De WK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland op 27 maart is opgenomen in een reeks van Fieldlab Evenementen. Om de maximaal 5.000 bezoekers veilig en prettig naar en van de Johan Cruijff ArenA te laten gaan, wordt de Close App ingezet.

De KNVB zet de app in om direct en persoonlijk te communiceren over het inplannen van de testen, persoonlijke instructies over de bubbels en het laatste nieuws. Bovendien draagt de Close App bij aan het onderzoek om de wedstrijd te evalueren en een terugkeer naar het veilig en verantwoord toelaten van publiek in stadions in de toekomst mogelijk te maken. De Close App bevat daarnaast informatie over parkeren, OnsOranje en fotofilters met de livescore. Ook beschikt de Close App over nieuwtjes en exclusief beeldmateriaal.

Gijs de Jong, secretaris-generaal van de KNVB en toernooidirecteur EURO 2020: “De Close App geeft ons de mogelijkheid om real-time en hyper-gepersonaliseerd met grote groepen fans één-op-één te communiceren en ze te voorzien van de laatste informatie. Tijdens NEC - De Graafschap en Almere City - Cambuur hebben we in een kleinere setting de eerste ervaringen met de Close App opgedaan, bij Nederland - Letland gaan we ervaren hoe de Close App bij grotere evenementen werkt.”

Fans weer welkom bij Nederland - Letland; onderzoek Fieldlab Evenementen Fans weer welkom bij Nederland - Letland; onderzoek Fieldlab Evenementen Meer over het onderzoek van Fieldlab Evenementen.

Tickets kopen 

Tickets voor de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Letland kunnen aangeschaft worden via de ticketshop van de KNVB. Woensdag 17 maart om 09.00 uur start de kaartverkoop voor de Oranje Clubcardhouders, om 15.00 uur volgt de open verkoop.*

*Houd er bij aanschaf van de tickets rekening mee dat op 27 maart de avondklok van kracht is.

Tickets Tickets Bestel hier tickets voor Nederland - Letland.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht met veelgestelde vragen. Deze lijst wordt continu bijgewerkt. Heb je vragen die hier niet worden beantwoord? Neem dan contact op met de KNVB of Fieldlab Evenementen.

Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Hier vind je de veelgestelde vragen.

Internetverkoop

Vragen over de wedstrijd of tickets.

Fieldlab Evenementen

Vragen over Fieldlab.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen