Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

EK 2022 - Eindronde

Eindronde — 19 januari 2022 tot 6 februari 2022

EK 2022 - Eindronde

De Ziggo Dome (Amsterdam) en de MartiniPlaza (Groningen) zijn twee fantastische locaties om de grootste en meest spectaculaire editie van UEFA Futsal EURO 2022 te organiseren. Voor het eerst in de geschiedenis van het Futsal Euro toernooi is er plaats voor zestien deelnemende landen. Ziggo Dome zal in totaal 20 wedstrijden hosten, de Martiniplaza zal host zijn van 12 wedstrijden.

Amsterdam & Ziggo Dome

De internationale aantrekkingskracht van Amsterdam staat buiten kijf en past daarom uitstekend bij een internationaal event als UEFA Futsal EURO 2022. De stad investeert daarnaast de laatste jaren sterk in alternatief sportaanbod (o.a. met de Urban Sports Week). Straatvoetbal en Futsal passen perfect binnen deze ontwikkelingen. De Ziggo Dome, met ruimte voor meer dan 10.000 bezoekers, biedt daarnaast een top decor voor het grootste EK Futsal ooit.

Een impressie van de Ziggo Dome tijdens UEFA Futsal EURO 2022.

Groningen & MartiniPlaza

De Martinistad, ook wel de metropool van het Noorden genoemd, is een van de zaalvoetbalbolwerken van Nederland. Groningen heeft met studentensportvereniging Drs. Vijfje zelfs de grootste zaalvoetbaalvereniging van ons land. MartiniPlaza, dat ruimte biedt aan een kleine 4.000 bezoekers, is daarnaast dé indoor topsportlocatie van Noord-Nederland.

Een impressie van de MartiniPlaza tijdens UEFA Futsal EURO 2022.