Hoe koop ik kaarten

Tickets voor wedstrijden van het Nederlands elftal, Nederlands vrouwenelftal, Jong Oranje en Nederlands zaalvoetbalteam koop je in de KNVB online ticketshop. Tickets voor wedstrijden van de overige teams koop je direct bij de amateurclubs waar wordt gespeeld.

De KNVB online ticketshop is het enige officiële verkoopkanaal voor KNVB evenementen. Als je tickets koopt via andere verkoopkanalen (Viagogo, Marktplaats, E-bay, secundaire verkooppartijen etc), loop je het risico teveel te betalen. Daarnaast kan de KNVB je tickets blokkeren waardoor je geen toegang hebt tot het stadion.

Tickets voor thuiswedstrijden zijn altijd in de vrije verkoop verkrijgbaar. Voor uitwedstrijden heb je een Oranje ClubCard nodig.

Voordelen van de Oranje ClubcardBekijk hier de voordelen van de Oranje Clubcard.

Bestelprocedure KNVB online ticketshop

Het bestellen van een ticket in de KNVB online ticketshop gaat als volgt:

  1. Als je voor het eerst een ticket koopt, moet je een account aanmaken. Klik op de wedstrijd waarvoor je tickets wilt bestellen en daarna bovenaan op registreren. Vul alle verplichte velden in en bevestig. Je ontvangt daarna via e-mail je inloggegevens. Hiermee kun je tickets bestellen;
  2. Doorloop de stappen van het verkoopproces
  • Kies in de stadionplattegrond je gewenste vak. Alleen de vakken met een bolletje zijn op dat moment beschikbaar. De kleur in het vak geeft de prijs aan. De prijzen staan in de legenda naast de plattegrond.
  • Selecteer het aantal stoel(en) en kies “Bestel”.
  • Controleer je bestelling. Heb je een kortingscode, vul die dan in in het veld coupon. Kies in hetzelfde scherm de gewenste leverwijze en kies “Ga naar betalen”. Als je tickets voor andere Oranje ClubCardhouders bestelt, lees hieronder dan de extra instructie.
  • Kies de gewenste betaalmethode (iDEAL, Mastercard of Visa). Om de transactie af te ronden en naar het betaalscherm te gaan moet je akkoord gaan met de KNVB standaardvoorwaarden.
  • Na betaling is de bestelling gereed en ontvang je per e-mail direct een orderbevestiging met je e-ticket(s). Let op: je moet deze printen en meenemen naar het stadion. Als je gekozen hebt voor tickets per post dan ontvang je deze uiterlijk een week van te voren op het opgegeven adres. Een aantal dagen voor de wedstrijd ontvang je van ons een bezoekersmail met de laatste informatie.

    Tickets voor thuiswedstrijden zijn altijd in de vrije verkoop verkrijgbaar. Voor uitwedstrijden heb je een Oranje ClubCard nodig.

Extra instructie Oranje ClubCardhouders

Als Oranje ClubCardhouder kun je ook tickets voor andere Oranje ClubCardhouders bestellen. Vink in de pagina waar je de bestelling moet controleren (stap 3) de optie “ken eigenaars toe” aan. Klik op de naam van het ticket die je wilt toewijzen aan iemand anders en kies “Oranje ClubCardhouder of reeds geregistreerde klant”.

Vul de volgende gegevens in van de personen waarvoor je tickets wilt kopen: relatienummer (deze staat op de achterzijde van de Oranje ClubCard en begint met 92 of 93) en de achternaam (zonder tussenvoegsels). Kies vervolgens “Persoon kiezen”. Hierna kun je per ticket bepalen aan welke persoon je deze wilt koppelen. Je kunt voor meerdere personen tickets bestellen. Eventuele kortingen worden automatisch verrekend in het betaalscherm.

Online ticketshopBestel hier je kaarten via de online ticketshop.

Contact

Als je problemen ondervindt, andere vragen hebt of mindervalide tickets wilt bestellen, neem dan contact op met de afdeling Kaartverkoop via onderstaand e-mailadres of bel tijdens kantooruren 0343-499207. Ben je Oranje ClubCardhouder? Vermeld dan altijd jouw relatienummer. Dit relatienummer begint met 92 of 93 en staat op de achterzijde van je Oranje ClubCard.

Kaartverkoop

Heb je vragen over tickets? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.


Terug naar boven