Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Oranje Futsal versus Argentinië zondag te volgen via livestream

KNVB Media
KNVB Media
3 september, 12:15

Oranje Futsal, met Karim Mossaoui in de gelederen, neemt het deze week tweemaal op tegen wereldkampioen Argentinië. - Foto: KNVB Media

De oefeninterland van het Nederlands zaalvoetbalteam tegen wereldkampioen Argentinië is zondag 5 september direct te volgen via een livestream. Oranje Futsal treft de Argentijnen zondag in het Topsportcentrum in Rotterdam. De aftrap is om 18.00 uur.

Het team van bondscoach Max Tjaden treft in de regerend wereldkampioen en de huidige nummer 3 op de wereldranglijst een sparringpartner van formaat in de voorbereiding op het EK Futsal 2022 in eigen land. Argentinië is deze week tweemaal tegenstander: zondag 5 september (18.00 uur) in het Topsportcentrum in Rotterdam en dinsdag 7 september (19.00 uur) in de Van der Knaaphal in Ede.

Het eerste duel op zondag 5 september is te volgen via een livestream op het Youtube-kanaal van OnsOranje. Het commentaar komt van Chris Wobben.

Livestream Nederland-Argentinië Livestream Nederland-Argentinië Bekijk zondag via deze livestream de interland tussen Nederland en Argentinië.

Resultaten tegen Argentinië

Nederland kwam in totaal vijf keer eerder uit tegen Argentinië. Van deze wedstrijden werden er twee gewonnen, twee keer gelijkgespeeld en één wedstrijd werd verloren. De laatste ontmoeting tussen beide landen dateert van 16 december 2006. Argentinië - Nederland eindigde destijds in 2-2. 

Selectie Selectie Hier vind je de 14-koppige selectie van Oranje Futsal voor de interlands tegen Argentinië.

EK Futsal in Nederland

Het aftellen is begonnen: over iets minder dan een half jaar start het EK Futsal in Nederland. Het belooft een spectaculair evenement te worden, dat wordt gespeeld in de Ziggo Dome (Amsterdam) en MartiniPlaza (Groningen). Het wordt het grootste EK Futsal ooit. Vanaf woensdag 19 januari 2022 strijden liefst zestien landen om de Europese titel. Nadat er 31 wedstrijden zijn afgewerkt, wordt de finale op zondag 6 februari in de Ziggo Dome gespeeld voor maximaal 10.500 toeschouwers. Nederland is als gastheer automatisch geplaatst voor de eindronde. In 2014 was Nederland voor het laatst actief op een eindronde, toen op het EK Futsal in Antwerpen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen