Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoopinformatie voor de UEFA Women’s EURO 2022

KNVB Media
KNVB Media
29 oktober, 9:45

Net als bij het WK 2019 in Frankrijk hopen de OranjeLeeuwinnen op de massale steun van het Oranjelegioen. - Foto: KNVB Media

Vijf jaar na de legendarische WEURO 2017-winst van de OranjeLeeuwinnen staat er een nieuw Europees kampioenschap voor de deur. Van 6 juli tot en met 31 juli is Engeland het decor van de strijd tussen de beste vrouwelijke landenteams van Europa. Kom jij de OranjeLeeuwinnen aankomende zomer aanmoedigen in hun jacht op de tweede Europese titel in de geschiedenis?

De OranjeLeeuwinnen nemen het in de groepsfase op tegen Zweden (zaterdag 9 juli), Rusland (woensdag 13 juli) en Zwitserland (zondag 17 juli). De mogelijkheid om tickets aan te vragen voor de Oranjevakken van de wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen start vrijdag 29 oktober om 9.00 uur en eindigt op maandag 1 november om 23.59 uur. Alleen tijdens deze periode is het mogelijk om in aanmerking te komen voor kaarten voor het Oranjevak (voor alle wedstrijden).

Om tickets te kunnen kopen, dien je in het bezit te zijn van een Oranje ClubCard. Alle Oranje ClubCardhouders en Jonge Leeuwen ontvangen vrijdag 29 oktober per e-mail een instructie. Per Oranje ClubCard kun je twee tickets per wedstrijd aanvragen.

Het kaartverkoopproces

  • Je vraagt je tickets aan tussen vrijdag 29 oktober 9.00 uur en maandag 1 november 23.59 uur via de KNVB Ticketshop.
  • Als per wedstrijd de vraag groter is dan het aantal beschikbare tickets, dan voert de KNVB op woensdag 3 november een gewogen loting uit. Op basis van het aantal behaalde punten per 31 december 2020 is een rangschikking opgesteld. Hoe meer punten, hoe groter de kans op tickets.
  • Donderdag 4 november ontvangt elke aanvrager een e-mail waarin staat welke tickets zijn toegewezen. Voor elke wedstrijd ontvang je een unieke code. Met deze unieke code(s) bestel en betaal je je ticket(s) tot en met donderdag 11 november 12.00 uur via de officiële website van UEFA.
  • Plan je reis naar Engeland en kom de OranjeLeeuwinnen tussen 6 juli en 31 juli 2022 aanmoedigen!

Timing kaartverkoop

  • Loting: donderdag 28 oktober.
  • Aanvraag tickets via de KNVB: van vrijdag 29 oktober 9.00 uur t/m maandag 1 november 23.59 uur.
  • Bevestiging door KNVB per e-mail welke aangevraagde tickets zijn toegewezen: donderdag 4 november.
  • Bestellen en betalen tickets bij de UEFA: tot en met donderdag 11 november 12.00 uur
  • UEFA Women’s EURO 2022: 6 juli t/m 31 juli.

Tickets voor overige wedstrijden of de neutrale vakken voor de wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen zijn aan te vragen via de website van de UEFA

FAQ Ticketverkoop WEURO 2022 FAQ Ticketverkoop WEURO 2022 Ga naar de veelgestelde vragen over de ticketverkoop voor WEURO 2022

De Oranje ClubCard, exclusief voor Oranjefans

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen