Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Start kaartverkoop wedstrijden Nederlands elftal en OranjeLeeuwinnen

KNVB Media
KNVB Media
2 december 2019, 16:00

Zowel het Nederlands elftal als de OranjeLeeuwinnen kunnen terugkijken op een prima voetbaljaar. - Foto: KNVB Media

Zowel het Nederlands elftal als de OranjeLeeuwinnen hebben 2019 goed afgesloten. Door het gelijkspel tegen Noord-Ierland en de winst op Estland heeft het Nederlands elftal zich gekwalificeerd voor het EK 2020. Ook de OranjeLeeuwinnen kunnen terugkijken op een prachtig jaar: WK-finalist en koploper in de kwalificatiestrijd voor het EK 2021.

Tijd om vooruit te kijken. Zowel het Nederlands elftal als de OranjeLeeuwinnen komen namelijk in maart 2020 thuis weer in actie.

Balans tegen Spanje in voordeel Oranje

Het Nederlands elftal speelt in voorbereiding op het EK 2020 op zondag 29 maart een oefeninterland tegen Spanje. De aftrap is om 19.00 uur in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Vóór de ontmoeting met Spanje, dat tijdens EURO2020 is ingedeeld in groep E samen met Zweden, Polen en de play-offwinnaar B, wordt nóg een vriendschappelijk thuisduel geprogrammeerd. De KNVB hoopt op korte termijn de naam van Oranjes eerste tegenstander in 2020 bekend te kunnen maken.

Tegen Spanje is de balans in het voordeel van Oranje. Zesmaal was er winst voor Nederland, eenmaal was er geen winnaar en vijf keer trok Spanje, de nummer 8 van de FIFA-ranking, aan het langste eind. Nederland, dat zes plaatsen lager staat op de wereldranglijst, maakte in het dozijn ontmoetingen één doelpunt meer: 18 om 17.

Opnieuw Groningen voor OranjeLeeuwinnen

De OranjeLeeuwinnen spelen hun eerstvolgende thuiswedstrijd in de EK-kwalificatiestrijd op dinsdag 14 april om 18.30 uur in Groningen. Estland is dan de tegenstander. Het is de tweede keer dat de vrouwen van Oranje het stadion van de plaatselijke FC aandoen. De eerste keer was op 24 oktober 2017, toen de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman voor een uitverkocht huis met 1-0 van Noorwegen won.

De kaartverkoop voor deze Oranje wedstrijden start voor Oranje ClubCardhouders op donderdag 5 december om 12.00 uur. Op maandag 9 december om 12.00 uur start de vrije verkoop. Oranje ClubCard-houders ontvangen 10% korting. 

Koop hier je tickets Koop hier je tickets De kaartverkoop voor ClubCard-houders voor de wedstrijden van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen start donderdag 5 december.

Kaartverkoop Nederlands elftal

Tickets voor de wedstrijden van het Nederlands elftal zijn verkrijgbaar vanaf € 29,-. In de tabel hieronder vind je de prijzen per categorie. Voor deze wedstrijd geldt geen beperking op het aantal tickets dat kan worden besteld.

Categorie Nederland - Spanje
Cat. 1 € 75,-
Cat. 2 € 58,-
Cat. 3 € 43,-
Cat. 4 € 35,-
Cat. 5 (2e ring achter doel) € 29,-

Er is een familievak. Kinderen tot en met 14 jaar ontvangen hiervoor 50% korting op hun kaartje. Daarnaast is één van de korte zijdes achter het doel (eerste ring) bestemd als sfeervak. In dit vak staat het Oranje orkest en een groot deel van de vaste Oranjesupporters. Koop dus voor dit vak jouw ticket als je samen met andere fans wilt zorgen voor extra sfeer in het stadion!

Kaartverkoop OranjeLeeuwinnen

Tickets voor de wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen zijn verkrijgbaar vanaf € 12,50. Daarnaast is er een groepskorting van 15% vanaf tien personen. Je kunt maximaal negen kaarten per ClubCard kopen.

CategorieNederland - Estland
Cat. 1€ 25,-
Cat. 2€ 20,-
Cat. 3€ 15,-
Cat. 4€ 12,50

Let op: Vak T en U zijn bestemd als sfeervak. In het sfeervak staat ons orkest en is staan voor de eigen stoel toegestaan. Koop hier dus je ticket als je samen met andere fans wilt zorgen voor het extra aanmoedigen van de OranjeLeeuwinnen!

Aanvragen Oranje ClubCard Aanvragen Oranje ClubCard Heb je nog geen Oranje ClubCard? Schaf hem dan nu snel aan en spaar voor punten voor het EK 2021 in Engeland.


EURO 2020

Het EK 2020 wordt gehouden van 12 juni tot en met 12 juli 2020 in twaalf verschillende landen. Op 30 november 2019 vindt de loting plaats voor het eindtoernooi. Op zaterdag 30 november weten we tegen wie en wanneer het Nederlands elftal deze zomer gaan strijden.

EK 2020 EK 2020 Kijk hier voor meer informatie over het EK 2020.

EK 2021

Het team van bondscoach Sarina Wiegman neemt het op weg naar het Europees kampioenschap in poule A op tegen Turkije, Kosovo, Slovenië en Estland. De negen groepswinnaars plaatsen zich rechtstreeks voor het eindtoernooi, samen met de drie beste nummers twee van de negen poules. De overige zes nummers twee spelen in een play-off om de drie resterende plaatsen. Het eindtoernooi vindt in juli 2021 plaats in Engeland.

Sunweb arrangementen Sunweb arrangementen Wil je met jouw groep de thuiswedstrijden van Oranje bijwonen? Sunweb Sports & Events maakt een arrangement op maat .

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen