Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Pak laatste kans op kaarten (1e fase) mogelijke duels Oranje op EURO 2020 in Amsterdam

KNVB Media
KNVB Media
11 juli 2019, 14:00

Amsterdam is één van de twaalf speelsteden tijdens EURO 2020. - Foto: KNVB Media

EURO 2020 wordt een bijzonder toernooi dat in twaalf landen wordt gespeeld. Amsterdam is een van de speelsteden en bij plaatsing speelt Oranje twee of drie groepswedstrijden in de Johan Cruijff Arena. Een unieke kans om Oranje op een EK te zien. Tot vrijdag 12 juli 14.00 heb je de grootste kans om kaarten te bemachtigen voor deze wedstrijden via de UEFA. Daarna sluit de eerste fase van de kaartverkoop. Hierna komen er alleen nog kaarten beschikbaar in de, veel kleinere, Oranjevakken. Pak dus alvast deze kans en schrijf je daarom vandaag nog snel in!

Kaartverkoop neutrale vakken

De kaartverkoop voor UEFA EURO 2020 verloopt in twee fases. De verkoop van de neutrale vakken loopt van 12 juni tot en met 12 juli 2019. Het grootste deel van de tickets wordt in deze verkoopperiode verkocht en dit is de enige optie om kaarten aan te vragen voor de algemene vakken. Ondanks dat je nog niet weet of Oranje wel of niet speelt, is dit je grootste kans om kaarten te bemachtigen voor één van de wedstrijden.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Registreer je bij voorkeur voor 12 juni 2019 en uiterlijk op 12 juli 2019 via de link hieronder.
  • Na registratie kun je tussen 12 juni en 12 juli 2019 tickets aanvragen. 
  • De tickets worden na 12 juli 2019 pas definitief toegekend. Bij meer aanvragen dan beschikbare tickets wordt er random geloot. Je ontvangt hierover uiterlijk in september bericht van UEFA.
  • Nadat de tickets zijn toegewezen kun je deze ook daadwerkelijk kopen. In de aanvraagperiode hoef je dus nog niet te betalen.
  • Let op: je koop is definitief. Je kunt de kaarten dus niet teruggeven als Oranje zich niet plaatst voor het EK of niet speelt in de wedstrijd die je gekozen hebt. Uiteraard is het EK dan alsnog een unieke belevenis.

EURO 2020 tickets EURO 2020 tickets Bestel hier je tickets!

Kaartverkoop Oranjevakken bij plaatsing

Als Oranje zich plaatst krijgt de KNVB tickets toegewezen voor de zogenaamde Oranjevakken. Alleen Oranje ClubCardhouders maken kans op deze tickets. Alle Oranje ClubCardhouders worden bij plaatsing persoonlijk door de KNVB over de verkoopprocedure geïnformeerd.

De verwachting is dat de vraag groter is dan het aantal beschikbare tickets. De tickets worden dan verloot middels een gewogen loting. Alle Oranje ClubCardhouders die kaarten aanvragen loten mee, maar hoe meer punten je hebt gespaard, hoe groter de kans dat je ze daadwerkelijk ontvangt. Scoor dus nu alvast jouw Oranje ClubCard om extra kans te maken.

Puntensysteem Puntensysteem Lees hier hoe het puntensysteem precies werkt.

Om zo veel mogelijk kans te maken op wedstrijdtickets voor UEFA EURO 2020 adviseren wij om je zo snel mogelijk te registeren op EURO 2020 tickets. Op deze manier word je door UEFA op de hoogte gehouden van de laatste ticketinformatie.

EURO 2020 tickets EURO 2020 tickets Bestel hier je tickets!

Twaalf landen

EURO 2020 vindt vanwege de zestigste verjaardag van UEFA in twaalf landen plaats. De openingswedstrijd is op 12 juni in het Stadio Olimpico in Rome. Precies één maand later wordt de finale gespeeld in Londen. Amsterdam is dus ook één van de speelsteden. In de Johan Cruijff ArenA worden de drie groepswedstrijden van groep C en een achtste finale gespeeld. Bij plaatsing speelt het Nederlands elftal minimaal twee en mogelijk zelfs drie groepswedstrijden in eigen land. Een geweldig vooruitzicht natuurlijk, waar het team en alle Oranjesupporters van dromen.

Het Nederlands elftal begon de kwalificatie goed met een 4-0 overwinning op Wit-Rusland, maar moest tegen Duitsland na een prima tweede helft de winst aan Die Mannschaft laten. Ondanks de nederlaag heeft Oranje alles nog in eigen hand. Te beginnen in september, wanneer de uitwedstrijden tegen respectievelijk Duitsland (6-9) en Estland (9-9) op het programma staan. 

Wedstrijden in Amsterdam

De volgende wedstrijden worden gespeeld in de Johan Cruijff Arena:

  • Groepswedstrijd 1: zondag 14 juni 2020
  • Groepswedstrijd 2: donderdag 18 juni 2020
  • Groepswedstrijd 3: maandag 22 juni 2020
  • Achtste finale: zaterdag 27 juni 2020

EURO 2020 EURO 2020 Meer informatie over EURO 2020? Kijk hier.

Word vrijwilliger bij UEFA EURO 2020!

Er is nog een manier om UEFA EURO 2020 te beleven, namelijk als vrijwilliger! Grijp je kans op deze 'once in a lifetime experience' en maak je interesse kenbaar via de link hieronder of check voor meer informatie de EURO 2020 website op KNVB.nl.

VOLUNTEERS EURO 2020 VOLUNTEERS EURO 2020 Vrijwilliger worden tijdens EURO 2020? Kijk snel hier!

EURO 2020 Volunteer Programmes EURO 2020 Volunteer Programmes Check voor meer informatie de EURO 2020 website op KNVB.nl.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen