Kaartverkoop uitduel Oranjevrouwen in Zwitserland van start

KNVB Media
KNVB Media
18 oktober, 15:45

De Oranjevrouwen spelen dinsdag 13 november in het Zwitserse Schaffhausen. - Foto: KNVB Media

Gaat het Nederlands vrouwenelftal volgend jaar strijden om de wereldtitel op het WK in Frankrijk? Op die vraag komt dinsdag 13 november een definitief antwoord. Dan spelen de Oranjevrouwen de uitwedstrijd tegen Zwitserland, in de finale van de play-offs. Wie deze interland bij wil wonen, kan vanaf nu online tickets bestellen.

Het allesbeslissende duel wordt gespeeld in het LIPO Park in Schaffhausen. Beide teams staan om 19.00 aan de aftrap. Voor Oranjefans die onze Leeuwinnen in Schaffhausen willen steunen is een speciaal sfeervak gereserveerd.

De kaartverkoop loopt tot en met dinsdag 30 oktober 23.59 uur. Aan de kaartverkoop is een aantal voorwaarden verbonden. Tickets zijn exclusief voor Oranje ClubCardhouders verkrijgbaar en kosten 12 euro per stuk. Dit is inclusief 2,50 euro servicekosten. Oranje ClubCardhouders kunnen voor deze wedstrijd online twee kaarten kopen. Het is niet mogelijk extra tickets aan te vragen.

KaartverkoopGa naar de webshop en regel online jouw tickets.

Oranje ClubCardHeb je nog geen Oranje ClubCard? Bestel hem hier!

Speciaal arrangement

Reispartner Sunweb heeft voor deze return van de finale van de WK-playoffs speciale arrangementen samengesteld. Van complete supportersreizen met bus of trein tot ticket met overnachting. Ook voor groepen.

Aanbod SunwebBekijk hier de arrangementen van reispartner Sunweb voor Zwitserland - Nederland.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven