Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

OnsOranje neemt Oranje ClubCard volledig in eigen hand

KNVB Media
KNVB Media
31 mei 2018, 11:15

De Oranje Clubcard wordt vanaf 1 juli uitgegeven door OnsOranje. - Foto: KNVB Media

OnsOranje gaat de uitgifte van de Oranje ClubCard vanaf 1 juli 2018 volledig in eigen hand nemen. Vanaf deze datum is OnsOranje het enige kanaal waar de Oranje ClubCard kan worden afgenomen. Dat heeft de KNVB dinsdag bekend gemaakt.

Op die manier kan aan de Oranjesupporters meer voordeel worden geboden en kan de service verder worden verbeterd. De nieuwe manier van werken sluit aan op de werkwijze in het clubvoetbal en in de ons omringende landen.Op die manier kan aan de Oranjesupporters meer voordeel worden geboden en kan de service verder worden verbeterd. De nieuwe manier van werken sluit aan op de werkwijze in het clubvoetbal en in de ons omringende landen.

Door de Oranje ClubCard alleen zelf uit te geven, wil OnsOranje beter contact met de supporters onderhouden en een directe en rechtstreekse band opbouwen. De prijs van de Oranje ClubCard blijft hetzelfde: 17,50 euro per seizoen. Voor dat bedrag krijgen supporters onder meer korting op thuiswedstrijden van het Nederlands elftal, de OranjeLeeuwinnen en Jong Oranje en exclusief toegang tot kaarten voor uitwedstrijden van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen.

Puntensysteem

Aan de Oranje ClubCard is een puntensysteem gekoppeld. Door wedstrijden te bezoeken, worden punten gespaard. Uitgangspunt is dat de trouwste supporters gedurende een kwalificatieperiode bij plaatsing ook aanwezig zijn bij het eindtoernooi. Was in het verleden de lengte van het lidmaatschap een bepalende factor in de kans op het bijwonen van een EK of WK, sinds 2014 hebben Oranje ClubCardhouders die regelmatig een wedstrijd bezoeken een voorkeurspositie boven supporters die dat niet doen.

Het blijft voor de miljoenen Oranjeliefhebbers in Nederland daarnaast natuurlijk gewoon mogelijk om zonder Oranje ClubCard de thuiswedstrijden van het Nederlands elftal te bezoeken.

Q & A Oranje ClubCard Q & A Oranje ClubCard Vind hier een antwoord op je vragen rond de Oranje ClubCard!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen