Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vivianne Miedema moet duels OranjeLeeuwinnen laten schieten

KNVB Media
KNVB Media
20 november, 14:15

Vivianne Miedema is geblesseerd en moet de interlands van OranjeLeeuwinnen tegen Team USA en Kosovo missen. - Foto: KNVB Media

Vivianne Miedema moet de aankomende twee interlands van de OranjeLeeuwinnen laten schieten als gevolg van een heupblessure. Bondscoach Sarina Wiegman roept Victoria Pelova (Ajax) op als vervanger van de geblesseerde Arsenal-spits.

Van de nog niet wedstrijdfitte Montpellier HSC-verdediger Anouk Dekker (bovenbeen) en Kopparbergs/Göteborg-keeper Loes Geurts (hersenschudding) was al eerder bekend dat de internationale ontmoetingen te vroeg komen.

De selectie van Wiegman speelt vrijdag 27 november eerst een oefeninterland tegen ‘Team USA’ (aftrap 18.35 uur) en dinsdag 1 december wacht het afsluitende EK-kwalificatietreffen met Kosovo (aftrap 18.30 uur). Beide wedstrijden worden bij NAC Breda gespeeld. Nederland stelde vorige maand reeds een startbewijs voor het EK van 2022 veilig.

Selectie OranjeLeeuwinnen Selectie OranjeLeeuwinnen Ga naar de selectie van de OranjeLeeuwinnen voor de duels met Team USA en Kosovo.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen