LeeuwinnenTalk verbindt

KNVB Media
KNVB Media
12 juni, 15:15

Shanice van de Sanden was te gast in de eerste aflevering. - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen doen voor de tweede keer mee aan een WK en net als vier jaar geleden wonnen ze hun eerste openingswedstrijd, tegen Nieuw-Zeeland, met 1-0. Niks nieuws onder de zon dus. Wel nieuw is dat Tessa Veldhuis de OranjeLeeuwinnen voor LeeuwinnenTalk in een oranje caravan achterna reist.

In LeeuwinnenTalk leren de fans de OranjeLeeuwinnen beter kennen, doordat zij onder andere vragen kunnen stellen en een kijkje achter de schermen krijgen in bijvoorbeeld het spelershotel. Elke aflevering komen er speciale gasten langs in de caravan. Zo was in de eerste aflevering Shanice van de Sanden te gast en kwamen onder anderen Sherida Spitse, Lieke Martens, Claudia de Breij en Famke Louise langs.

Team en fans verbinden

LeeuwinnenTalk is een YouTube format geïnitieerd door de KNVB powered by KPN. Dit format is ontstaan vanuit de gedachte om de fans in Nederland te verbinden met de OranjeLeeuwinnen in Frankrijk. Voetbal is verbonden met Nederland, onze cultuur en onze geschiedenis. KPN verbindt mensen al 130 jaar met elkaar. 

Heb je een aflevering gemist? Geen probleem, alle afleveringen zijn terug te kijken via onderstaande link.

LeeuwinnenTalkBekijk hier alle afleveringen van LeeuwinnenTalk.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven