Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Primeur: OranjeLeeuwinnen in Alkmaar tegen Chili

KNVB Media
KNVB Media
12 maart 2019, 16:00

Het Nederlands vrouwenelftal treft Chili op 9 april in het stadion van AZ. - Foto: KNVB Media

Voor het eerst tegen Chili én voor het eerst in het AFAS Stadion in Alkmaar. De oefeninterland op dinsdag 9 april is een dubbele primeur voor de OranjeLeeuwinnen. En wie hier bij wil zijn, kan vanaf donderdag 14 maart tickets bemachtigen. Dan begint de kaartverkoop voor houders van een Oranje ClubCard.

De aftrap van de interland in Alkmaar is om 18.30 uur. Het stadion van AZ biedt plaats aan maximaal 17.000 fans. Ben jij er ook bij?

Kaartverkoop

Heb je een Oranje ClubCard, dan krijg je voorrang bij het aanschaffen van tickets. De exclusieve verkoop voor houders van een Oranje ClubCard start donderdag 14 maart om 12.00 uur. Per Oranje ClubCard kunnen maximaal negen kaarten gekocht worden. De vrije verkoop begint maandag 18 maart om 12.00 uur.

Ten opzichte van de WK-kwalificatieduels van de OranjeLeeuwinnen zijn nu vier in plaats van twee prijscategorieën beschikbaar: € 12,50 (categorie 4), € 15,00 (categorie 3), € 20,00 (categorie 2) en € 25,00 (categorie 1).

Tickets voor Alkmaar Tickets voor Alkmaar Tickets voor Nederland - Chili zijn vanaf 14 maart verkrijgbaar in de KNVB Ticketshop.

Oranje ClubCard

Heb je nog geen Oranje Clubcard? Schaf hem dan nu snel aan!

Oranje ClubCard Oranje ClubCard Vraag hier de Oranje ClubCard aan!

Chili debuteert op WK

De Oranjevrouwen werken met deze interland toe naar het WK in Frankrijk. Ook Chili, de nummer 32 van de FIFA-ranking, is daar van de partij. Chili is een van de vier landen die deze zomer debuteert op een WK-eindronde. De ploeg, bijgenaamd La Roja, werd tweede in de Copa America Feminina, achter Brazilië en voor Argentinië. Deze tweede plek leverde de ploeg van bondscoach José Letelier het felbegeerde WK-ticket op. Chili is op het WK ingedeeld in groep F met de Verenigde Staten, Thailand en Zweden.

Oranje ook tegen Mexico

In aanloop naar het WK oefent het Oranje van bondscoach Sarina Wiegman ook nog tegen Mexico. Dat duel vindt vrijdag 5 april plaats in de Arnhemse GelreDome. Voor deze wedstrijd, die om 20.00 uur begint, zijn nog kaarten te verkrijgen.

Regel nu jouw tickets Regel nu jouw tickets Ga naar de kaartverkoop voor Nederland-Mexico. Vrije verkoop!

Op naar het WK

Vlak voor vertrek van de OranjeLeeuwinnen naar het WK in Frankrijk wacht nog een laatste sparring-partner. Tegenstander, locatie en datum voor dit treffen zijn nog niet ingevuld. Op het wereldkampioenschap - van 7 juni tot en met 7 juli in Frankrijk – treffen de Oranjevrouwen achtereenvolgens Nieuw-Zeeland (dinsdag 11 juni, 15.00 uur), Kameroen (zaterdag 15 juni, 15.00 uur) en Canada (donderdag 20 juni, 18.00 uur). 

Meer over de Oranjevrouwen

Alle informatie over het team en de speelsters

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen