Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

OranjeLeeuwinnen in Utrecht tegen Zwitserland

KNVB Media
KNVB Media
15 oktober 2018, 13:00

De OranjeLeeuwinnen keren terug in De Galgenwaard, waar ze ook de openingswedstrijd van WEURO 2017 speelden. - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen zijn slechts één stap verwijderd van plaatsing voor het WK. Vrijdag 9 november wordt de heenwedstrijd van de finale van de play-offs tegen Zwitserland gespeeld, om 20.00 uur in De Galgenwaard. Aanstaande vrijdag start de reguliere kaartverkoop.

De Oranjevrouwen speelden 22 keer eerder tegen Zwitserland. De eerdere ontmoetingen eindigden vijf keer in een gelijkspel, vijftien keer in een overwinning voor Nederland en twee keer in een overwinning voor de Zwitsers. De laatste ontmoeting vond plaats op 2 maart 2016. In de strijd om kwalificatie voor de Olympische Spelen won Nederland met 3-4 van Zwitserland.

De winnaar van deze laatste play-offs plaatst zich voor het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal. Het WK vindt van 7 juni tot en met 7 juli 2019 plaats in Frankrijk. In totaal nemen 24 landen deel.

Kaartverkoop

De exclusieve voorverkoop voor het thuisduel start op woensdag 17 oktober 12.00 uur voor Oranje ClubCardhouders. De reguliere kaartverkoop begint op vrijdag 19 oktober, eveneens om 12.00 uur. Kaarten zijn te koop via OnsOranje.nl/tickets. Heb je nog geen Oranje Clubcard? Schaf hem dan nu aan en koop je ticket met tien procent korting (op alle kaarten). 

De prijs voor losse tickets in categorie 1 is € 15,-. Voor kaarten in de tweede categorie is de prijs € 12,50. De tien procent korting voor ClubCardhouders wordt niet berekend als je gebruik maakt van het groepstarief.

Oranje ClubCard Oranje ClubCard Heb je nog geen Oranje Clubcard? Schaf hem dan nu aan en koop je ticket met tien procent korting (op alle kaarten). 

Groepen

Wil je met een groep naast elkaar zitten? Dan moet je de tickets in dezelfde transactie bestellen. Vanaf tien personen bedraagt de korting 28 procent op de individuele ticketprijs. Voor categorie 1 betaal je € 10,80, voor categorie 2 € 9,-. Meer informatie over het bestellen van de tickets vind je hieronder. 

Hoe koop ik kaarten Hoe koop ik kaarten Meer informatie over het kopen van kaarten.

Return

De return in Zwitserland wordt vier dagen later, op 13 november, gespeeld in het LIPO Park in Schaffhausen. De aftrap van dat duel is om 19.00 uur. Houd deze website en de socials in de gaten voor meer informatie over die wedstrijd.

Arrangementen Sunweb Arrangementen Sunweb Voor de uitwedstrijd zijn er via onze reispartner Sunweb verschillende arrangementen te boeken. Kijk hier voor de mogelijkheden

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen