Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Schrijf je nu in voor activiteiten Oranjeteams in november

KNVB Media
KNVB Media
24 september 2019, 14:15

Inschrijven kan tot en met 21 oktober. - Foto: KNVB Media

Nu de herfst weer officieel begonnen is, maken alle Oranjeteams zich klaar voor nieuwe interlands. Op 12 november spelen de OranjeLeeuwinnen een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Slovenië. Deze wedstrijd vindt plaats in Arnhem, waar om 20.00 uur wordt afgetrapt.

Wow....meelopen met de OranjeLeeuwinnen!

Dinsdag 19 november begint het Nederlands elftal om 20.45 uur aan het belangrijke EK-kwalificatieduel met Estland in Amsterdam. Op dezelfde dag, komt ook Jong Oranje in actie tegen Jong Engeland. De aftrap van deze wedstrijd is om 18.30 in Doetinchem.

Bij alle drie wedstrijden worden er weer toffe activiteiten georganiseerd voor onze Jonge Leeuwen. Zoals aan de hand van een speler het veld op lopen, penalty's schieten in de rust van de wedstrijd of zwaaien met een grote vlag op de hoek van het veld tijdens de warming-up. Wil jij hier kans opmaken? Geef je dan nu op via onderstaand linkblok.

Activiteiten Activiteiten Schrijf je hier in voor de activiteiten rondom de interlands van de Oranje-mannen, OranjeLeeuwinnen of Jong Oranje.

Lid worden?

Ben je nog geen Jonge Leeuw? Meld je dan nu aan voor de Jonge Leeuwen Clubcard. Als Jonge Leeuw kun je deelnemen aan gave activiteiten. Zo kun je rondom wedstrijden van het Nederlands elftal, de OranjeLeeuwinnen en Jong Oranje mee het veld oplopen, penalty’s schieten tijdens de rust en nog veel meer. Bovendien krijg je als Jonge Leeuw voorrang en korting op de kaarten van Oranje.

Word een Jonge Leeuw! Word een Jonge Leeuw! Schaf nu de Jonge Leeuwen ClubCard aan!

KOM OOK BIJ DE JONGE LEEUWEN!

Jonge Leeuwen is dé fanclub voor Oranjefans tussen de 4 en 14 jaar oud. Dichter bij Oranje kom je niet!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen