Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Schrijf je in voor activiteiten diverse nationale teams in oktober!

KNVB Media
KNVB Media
20 augustus 2019, 12:15

Inschrijven kan tot en met 16 september. - Foto: KNVB Media

Het voetbalseizoen is weer volledig begonnen en in oktober moeten alle Oranjeteams aan de bak. Op 8 oktober spelen de OranjeLeeuwinnen een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Rusland. Deze wedstrijd vindt plaats om 20.00 uur in Eindhoven.

Op 10 oktober om 20.45 uur speelt het Nederlands elftal een belangrijk EK-kwalificatieduel met Noord-Ierland in Rotterdam. De dag erna, op 11 oktober, komt Jong Oranje in actie tegen Jong Portugal voor een plek op het EK 2021. Deze wedstrijd begint om 19.00 uur in Doetinchem.

Bij alle drie de wedstrijden worden er weer toffe activiteiten georganiseerd voor onze Jonge Leeuwen. Zoals aan de hand van een speler het veld op lopen, penalty's schieten in de rust van de wedstrijd of zwaaien met een grote vlag op de hoek van het veld tijdens de warming-up. Wil jij hier kans opmaken? Geef je dan nu op!

Activiteiten Activiteiten Schrijf je in voor de activiteiten rondom de wedstrijden van de Oranje-mannen, de OranjeLeeuwinnen en Jong Oranje.

Lid worden?

Ben je nog geen Jonge Leeuw? Meld je dan nu aan voor de Jonge Leeuwen Clubcard. Als Jonge Leeuw kun je deelnemen aan gave activiteiten. Zo kun je rondom wedstrijden van het Nederlands elftal, de OranjeLeeuwinnen en Jong Oranje mee het veld oplopen, penalty’s schieten tijdens de rust en nog veel meer. Bovendien krijg je als Jonge Leeuw voorrang en korting op de kaarten van Oranje.

Word een Jonge Leeuw! Word een Jonge Leeuw! Schaf nu de Jonge Leeuwen ClubCard aan!

KOM OOK BIJ DE JONGE LEEUWEN!

Jonge Leeuwen is dé fanclub voor Oranjefans tussen de 4 en 14 jaar oud. Dichter bij Oranje kom je niet!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen