Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vlog O17: Kijkje achter de schermen met Mohamed Taabouni

KNVB Media
KNVB Media
13 mei 2019, 16:45
12:35

Aanvaller Mohamed Taabouni neemt je mee voor een kijkje achter de schermen. - Foto: KNVB Media

Oranje onder 17 staat op het EK in Ierland in de halve eindstrijd. Rondom de met 3-0 gewonnen kwartfinale tegen België geeft aanvaller Mohamed Taabouni je in deze vlog een uniek kijkje achter de schermen.

Alleen maar vrolijke gezichten in het Oranjekamp. Geen wonder na de overtuigende zege op de Belgen. Het avontuur in Ierland duurt voorlopig nog voort voor de Oranjetalenten.

En...prijs nummer één is met het bereiken van de halve finales al binnen voor Onder 17: een ticket voor het WK in Brazilië. Maar de ploeg wil meer en gaat er alles aan doen om donderdag in de halve finale af te rekenen met de volgende tegenstander. Dat zal Spanje of Hongarije zijn. Die teams spelen maandagavond hun kwartfinale. 

Regerend Europees kampioen

Nederland is regerend Europees kampioen. Vorig jaar pakte het Onder 17 van toenmalig coach Kees van Wonderen de titel door in de finale na strafschoppen af te rekenen met Italië.

Lees ook Lees ook Uitstekend Onder 17 overtuigend naar de halve finale

KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen