Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vlog Onder 17: Kijkje achter de schermen met Kenneth Taylor

KNVB Media
KNVB Media
6 mei 2019, 13:45
6:08

Aanvoerder Kenneth Taylor neemt je mee voor een kijkje achter de schermen. - Foto: KNVB Media

Oranje onder 17 is in Ierland voor het EK. Een dag na de met 2-0 gewonnen openingswedstrijd tegen Zweden geeft aanvoerder Kenneth Taylor je in deze vlog een uniek kijkje achter de schermen.

Vanavond (maandag 6 mei) nemen de spelers van KNVB-coach Peter van der Veen het op tegen Engeland. De aftrap van dat duel is om 16:00 uur Nederlandse tijd. Drie dagen later, op donderdag 8 mei, speelt Oranje onder 17 haar laatste pouleduel tegen Frankrijk. De aftrap van dat treffen is om 17:30 uur.

Regerend Europees kampioen

De nummers één en twee van elke poule plaatsen zich voor de kwartfinales van het EK. Nederland is regerend Europees kampioen. Vorig jaar pakte het Onder 17 van toenmalig coach Kees van Wonderen de titel door in de finale na strafschoppen af te rekenen met Italië. Van de ploeg die Europees kampioen werd, maakt spits Brian Brobbey nog steeds deel uit van de selectie. Hij was tegen Zweden verantwoordelijk voor de belangrijke openingstreffer.

Overtuigende start voor Onder 17 op EK in Ierland Overtuigende start voor Onder 17 op EK in Ierland Lees hier het wedstrijdverslag van het openingsduel met Zweden.

De Oranje ClubCard, exclusief voor Oranjefans

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen