Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Oranje onder 17 in kwartfinale EK tegen Ierland

KNVB Media
KNVB Media
11 mei 2018, 15:45

Onder 17 won de eerste twee wedstrijden op het EK van Duitsland (0-3) en Spanje (2-0). - Foto: UEFA

Oranje onder 17 zal het aanstaande maandag in de kwartfinale van het EK opnemen tegen Ierland. De Ieren plaatsten zich vanmiddag voor de laatste acht met een 0-2 overwinning op Bosnië en Herzegovina.

Met nog één duel te gaan – Onder 17 speelt vanavond om 20.00 uur tegen Servië – is Nederland al zeker van groepswinst in poule D. Ierland is geëindigd als tweede in poule C. De kwartfinale begint maandag om 20.00 uur in het Proact Stadium in Chesterfield en zal live uitgezonden worden op het YouTube-kanaal van de UEFA.

Ierland

Ierland begon het EK met een 0-2 nederlaag tegen België, maar won de tweede wedstrijd met 1-0 van Denemarken. In de derde en beslissende wedstrijd streed het met Bosnië en Herzegovina om een ticket voor de kwartfinale. Door een 0-2 overwinning plaatste het team zich voor de laatste acht.

Mocht Oranje maandag Ierland verslaan, wacht in de halve finale de winnaar van Noorwegen – Engeland. De halve finales staan donderdag 17 mei op het programma, de finale van het EK onder 17 wordt zondag 20 mei om 19.15 uur gespeeld.

Wouter Burger: 'Echt het idee dat we het EK kunnen winnen' Wouter Burger: 'Echt het idee dat we het EK kunnen winnen' Middenvelder Wouter Burger na de 2-0 overwinning op Spanje.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen