Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

CP-team oefent tegen John Williams, Glenn Helder en Yes-R

KNVB Media
KNVB Media
23 februari 2019, 12:15

Daan Dikken overhandigt Bas Muijs een Oranjeshirt. - Foto: KNVB Media

Vrijdagavond speelde het Nederlands CP-team een onofficiële oefenwedstrijd tegen het RTL 7 Sterrenteam. In het duel, dat deels ook bedoeld was om aandacht te vragen voor het CP-voetbal, trad het RTL 7 Sterrenteam aan met onder anderen presentator John Williams, rappers Yes-R en Baas B, acteur Bas Muijs (aanvoerder), pannakoning Jeand Doest en oud-internationals Glenn Helder en Bart Latuheru.

Op de KNVB Campus in Zeist opende Yes-R de score. Het spel ging gelijk op en het werd een doelpuntrijke eerste helft, die eindigde in 3 - 3. In het begin van de tweede helft bleven de doelpunten even uit maar uiteindelijk kwam de eindstand uit op 4 - 6 in het voordeel van het RTL 7 Sterrenteam. Topscoorders waren Yes-R en Jeand Doest met beiden drie doelpunten. Voor het Nederlands CP-team was het een uitstekende oefenwedstrijd waarin in een hoog tempo werd gevoetbald.

Yes-R en Jeand Doest scoorden ieder drie keer.

CP-voetbal

CP-voetbal wordt gespeeld door voetballers die als gevolg van een hersenbeschadiging een (licht) motorisch probleem hebben. Alle spelers van het Nederlands CP-team voetballen in de reguliere competities van de KNVB. Soms weten potentiele spelers niet eens dat ze voor het Nederlands CP-team in aanmerking kunnen komen. En dat terwijl het Nederlands CP-team veel mogelijkheden biedt. Vorig jaar vond het EK CP-voetbal op de KNVB Campus in Zeist plaats en de focus van het Nederlands CP-team ligt nu op de voorbereiding voor het WK 2019 in Sevilla.

De KNVB Campus was het decor van de onofficiële oefenwedstrijd.

Informatie CP-team Informatie CP-team De zoektocht naar nieuw talent gaat altijd door. Heb je interesse of wil je meer weten, kijk dan op deze pagina.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen