Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Oefeninterlands Oranje Futsal tegen Oostenrijk gaan niet door

KNVB Media
KNVB Media
3 januari, 14:30

Foto: KNVB

De twee oefeninterlands van Oranje Futsal (Nederlands zaalvoetbalteam) tegen Oostenrijk van zaterdag 8 januari en zondag 9 januari gaan niet door. Oostenrijk heeft besloten om niet naar Nederland af te reizen vanwege de aangescherpte quarantaine regels voor het Oostenrijkse team als zij terugkeren in eigen land. Hoe het gewijzigde programma van Oranje Futsal er nu uit gaat zien is op dit moment nog niet duidelijk. Hier zal op korte termijn meer bekend over worden.

Oranje Futsal speelt op het EK 2022 in groep A tegen Oekraïne, Portugal en Servië. Oranje Futsal trapt het UEFA Futsal EURO 2022 op woensdag 19 januari om 20.30 uur af met een wedstrijd tegen Oekraïne. Vervolgens speelt Oranje op zondag 23 januari om 17.30 uur tegen Portugal en op vrijdag 28 januari om 20.30 uur tegen Servië. De drie groepswedstrijden van Oranje worden gespeeld in de Ziggo Dome in Amsterdam.

UEFA Futsal EURO 2022

UEFA Futsal EURO 2022 wordt vanaf woensdag 19 januari gespeeld in de Ziggo Dome (Amsterdam) en MartiniPlaza (Groningen). Nadat er 31 wedstrijden zijn afgewerkt, wordt de finale op zondag 6 februari in de Ziggo Dome gespeeld. Nederland is als gastheer automatisch geplaatst voor de eindronde. In 2014 was Nederland voor het laatst actief op een eindronde, toen op het EK Futsal in Antwerpen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen