Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zes nieuwe spelers aan selectie Leeuwinnen toegevoegd.

KNVB Media
KNVB Media
28 november, 11:00

Eva van Deursen is één van de zes speelsters die aan de selectie van de OranjeLeeuwinnen is toegevoegd. - Foto: KNVB Media

Eva van Deursen (Arizona State, VS), Samantha van Diemen (Feyenoord), Lisa Doorn (Ajax), Fenna Kalma (FC Twente), en Romée Leuchter (Ajax) zijn toegevoegd aan de selectie van de Leeuwinnen voor de oefenwedstrijd tegen Japan aanstaande maandag.

De vijf, die afgelopen donderdag nog voor de Jong OranjeLeeuwinnen (onder 23) speelden in de 0-4 gewonnen wedstrijd in- en tegen Portugal, zijn inmiddels in Zeist gearriveerd. Ook Nadine Noordam (Ajax) heeft zich bij de selectie gevoegd, zij stond al op de standby.   

Doordat de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Tsjechië (2-2) vanwege sneeuw met een dag werd uitgesteld zit er nog weinig tijd tussen het duel van maandag tegen Japan. In overleg is er daarom voor gekozen om een aantal basisspelers te ontzien en de Jong OranjeLeeuwinnen bij de selectie te halen. Dominique Janssen, Vivianne Miedema, en Jill Roord maken daarom geen deel uit van de selectie tegen Japan.   

 De oefenwedstrijd tegen Japan begint maandag om 19.40 uur en wordt gespeeld in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen