Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Fans welkom bij OranjeLeeuwinnen - Noorwegen

KNVB Media
KNVB Media
4 juni, 9:45

Voor het eerst sinds november 2019 spelen de OranjeLeeuwinnen een wedstrijd waar weer (beperkt) publiek aanwezig mag zijn. - Foto: KNVB Media

Bij de oefeninterland tussen de OranjeLeeuwinnen en Noorwegen op dinsdag 15 juni (18.00 uur) in het FC Twente Stadion zijn 7.500 toeschouwers welkom. Nederland treft de Noren in aanloop naar de Olympische Spelen in Tokio. Het is sinds Nederland – Slovenië in november 2019 de eerste wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen waar weer (beperkt) publiek aanwezig mag zijn.

Nederland – Noorwegen maakt deel uit van 'Testen voor toegang', waar als voorwaarde geldt dat alle bezoekers bij binnenkomst een negatief coronatestbewijs moeten tonen. Op deze wijze kan onder meer ook de oefeninterland Nederland – Georgië op zondag 6 juni met beperkt publiek worden gespeeld.

FAQ

Testen voor toegang Testen voor toegang Ga naar meer informatie over 'Testen voor toegang'.

Tickets kopen

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 12,50,- en kunnen aangeschaft worden via de ticketshop van de KNVB. Oranje ClubCardhouders ontvangen 10% korting en krijgen de mogelijkheid om maximaal vier kaarten te kopen. Dinsdag 8 juni om 9.00 uur start de kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders in de categorie Oranje. Om 11.00 uur volgt de kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders in de categorie Zilver en om 14.00 uur de kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders in de categorie Blauw. Oranje ClubCardhouders krijgen hierover persoonlijk bericht. Als er daarna nog kaarten beschikbaar zijn, start woensdag 9 juni om 09.00 uur de vrije verkoop.

Tickets kopen Tickets kopen Koop hier je tickets voor Nederland - Noorwegen

Mocht je op dit moment een Oranje ClubCard willen aanvragen, houd dan rekening met een verwerkingstijd van een paar dagen.

Olympische Spelen

De OranjeLeeuwinnen spelen in aanloop naar de Olympische Spelen in Tokio drie oefeninterlands. Vijf dagen voor de oefenwedstrijd tegen Noorwegen speelt het team van bondscoach Sarina Wiegman in Ferrara een oefenduel met Italië (donderdag 10 juni, 17.30 uur). De tegenstander en locatie voor de derde interland (zaterdag 3 juli) zijn nog niet bekend.

Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Ga naar de veelgestelde vragen over het wedstrijdbezoek van OranjeLeeuwinnen - Noorwegen

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen