Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

UEFA Futsal EURO 2022 - True to the Art

KNVB Media
KNVB Media
2 november, 14:00
0:57

UEFA Futsal EURO 2022: spektakel in de Ziggo Dome en MartiniPlaza! - Foto: KNVB Media

Van 19 januari tot en met 6 februari 2022 wordt het UEFA Futsal EURO 2022 gespeeld in Nederland, het grootste EK Futsal ooit. De kaartverkoop voor UEFA Futsal EURO 2022 is gestart, dus koop nu jouw tickets en geniet van het spektakel in de Ziggo Dome en MartiniPlaza!

Voor het eerst in de geschiedenis strijden 16 landen om de Europese titel. Als host is Oranje Futsal automatisch van de partij. En met twee spectaculaire locaties in Amsterdam (Ziggo Dome) en Groningen (MartiniPlaza) kunnen veel toeschouwers genieten van Europees topfutsal. UEFA Futsal EURO 2022 - True to the Art!

UEFA Futsal EURO 2022 - True to the Art

Tickets

UEFA Futsal EURO 2022 gaat van start op woensdag 19 januari 2022. Zondag 6 februari 2022 vindt de finale plaats in de Ziggo Dome (Amsterdam) en wordt bekend wie zich de komende vier jaar Europees kampioen mag noemen. Koop hier je kaarten Koop hier je kaarten Koop nu kaarten voor UEFA Futsal EURO 2022.

KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen