Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop UEFA Futsal Euro 2022 van start

KNVB Media
KNVB Media
19 oktober, 18:00

UEFA Futsal EURO 2022 wordt gehouden van 19 januari tot en met 6 februari 2022. - Foto: KNVB Media

De kaartverkoop voor UEFA Futsal EURO 2022 is begonnen. Tickets voor het grootste EK zaalvoetbal (futsal) ooit kunnen nu worden aangeschaft. De wedstrijden beloven voor jong en oud een waar spektakel te gaan worden met veel actie, snelheid en een spectaculaire show. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf € 10,- .

Een ticket geeft toegang tot één matchday met twee wedstrijden.

Koop hier je kaarten Koop hier je kaarten Koop nu kaarten voor UEFA Futsal EURO 2022.

Oranje Futsal tegen Europees en wereldkampioen Portugal

Oranje Futsal speelt op 19 januari de openingswedstrijd tegen Oekraïne. Vervolgens nemen ze het in Groep A op zondag 23 januari op tegen Europees én wereldkampioen Portugal. De laatste wedstrijd in de poule wordt gespeeld op vrijdagavond 28 januari. Servië of Wit-Rusland is dan de tegenstander. Deze landen treffen elkaar tussen 14 en 17 november in de play-offs om de laatste EK-plek. Alle Nederlandse wedstrijden zijn gedurende het toernooi live te volgen bij de NOS, net als de halve finales en de finale.

Amsterdam en Groningen

Naast de wedstrijden van Nederland zijn er nog 21 wedstrijden om te bezoeken in de poulefase van het Europees kampioenschap. Zo neemt op vrijdag 28 januari, de Europees kampioen van 2014, Italië, het in MartiniPlaza (Groningen) op tegen Kazachstan. Zij verloren onlangs met strafschoppen de halve finale van Portugal tijdens het WK in Litouwen. Ook wedstrijden als Kroatië - Rusland en Spanje - Azerbeidzjan beloven een groot spektakel te worden.

Loting Loting De loting voor UEFA Futsal EURO 2022 vond maandag plaats op de KNVB Campus.

EK start op 19 januari 2022

UEFA Futsal EURO 2022 gaat van start op woensdag 19 januari 2022. Zondag 6 februari 2022 vindt de finale plaats in de Ziggo Dome (Amsterdam) en wordt bekend wie zich de komende vier jaar Europees kampioen mag noemen. Koop hier je kaarten Koop hier je kaarten Koop nu kaarten voor UEFA Futsal EURO 2022.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen