Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Oranje Futsal tegen wereldkampioen Argentinië; kaartverkoop van start

KNVB Media
KNVB Media
13 augustus, 8:30

Oranje Futsal neemt het begin september in Rotterdam en Ede op tegen Argentinië. - Foto: KNVB Media

Regerend wereldkampioen Argentinië is de tegenstander van Oranje Futsal (Nederlands zaalvoetbalteam) voor twee oefenwedstrijden op 5 en 7 september. Op zondag 5 september spelen ze om 18.00 uur in het Topsportcentrum in Rotterdam. De tweede wedstrijd vindt plaats op dinsdag 7 september om 19.00 uur in de Van der Knaaphal in Ede.

Het team van bondscoach Max Tjaden treft in de regerend wereldkampioen en de huidige nummer 3 op de wereldranglijst een sparringpartner van formaat in de voorbereiding op het EK Futsal 2022 dat op 19 januari in eigen land begint. Kom jij Oranje Futsal aanmoedigen? Tickets (€ 7,50) zijn vanaf vandaag (vrijdag 13 augustus 12.00 uur) verkrijgbaar via de KNVB ticketshop .

Resultaten tegen Argentinië

Nederland kwam in totaal vijf keer eerder uit tegen Argentinië. Van deze wedstrijden werden er twee gewonnen, twee keer gelijkgespeeld en één wedstrijd werd verloren. De laatste ontmoeting tussen beide landen dateert van 16 december 2006. Argentinië - Nederland eindigde destijds in 2-2. 

Finale in Ziggo Dome

Het aftellen is begonnen: over iets minder dan een half jaar start het EK Futsal in Nederland. Het belooft een spectaculair evenement te worden, dat wordt gespeeld in de Ziggo Dome (Amsterdam) en MartiniPlaza (Groningen). Het wordt het grootste EK Futsal ooit. Vanaf woensdag 19 januari 2022 strijden liefst zestien landen om de Europese titel. Nadat er 31 wedstrijden zijn afgewerkt, wordt de finale op zondag 6 februari in de Ziggo Dome gespeeld voor maximaal 10.500 toeschouwers. Nederland is als gastheer automatisch geplaatst voor de eindronde. In 2014 was Nederland voor het laatst actief op een eindronde, toen op het EK Futsal in Antwerpen.

Tickets

Voor de wedstrijden tegen Argentinië is onder voorbehoud van overheidsmaatregelen 2/3e van de zaalcapaciteit beschikbaar. Voorwaarde is dat bezoekers bij de ingang van de zaal een coronatoegangsbewijs (negatieve coronatest of volledig vaccinatiebewijs) moeten tonen om de wedstrijd te kunnen bezoeken.

Coronatoegangsbewijs voor evenementen met coronacheck Coronatoegangsbewijs voor evenementen met coronacheck Meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 7,50 euro en kunnen aangeschaft worden via de ticketshop van de KNVB. Oranje ClubCardhouders ontvangen 10 procent korting. De vrije verkoop voor deze wedstrijd start op vrijdag 13 augustus om 12.00 uur.

Tickets Tickets Ga naar de KNVB ticketshop.

De Oranje ClubCard, exclusief voor Oranjefans

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen