Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zaalinterlands tegen Kosovo te volgen via livestream

KNVB Media
KNVB Media
5 april, 10:45

Tevfik Ceyar van FCK De Hommel is een van de veertien spelers in de selectie voor de interlands tegen Kosovo. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands zaalvoetbalteam (Oranje Futsal) gaat in april verder met hun voorbereiding op het EK Futsal 2022 in eigen land. Op 5 en 6 april speelt het team van bondscoach Max Tjaden een tweeluik tegen Kosovo. Voor deze wedstrijden zijn er veertien spelers opgeroepen. De wedstrijden zijn live te volgen via een livestream.

Oranje Futsal speelde nog niet eerder tegen, de huidige nummer 58 van de wereldranglijst, Kosovo. De twee wedstrijden worden gespeeld op de KNVB Campus in Zeist en beginnen allebei om 19.00 uur. Allebei de wedstrijden zijn te volgen via een livestream op het Youtube-kanaal van OnsOranje. 

De selectie

NaamClub
Barry de Witasv LEBO
Manuel KuijkFC Eindhoven
Oualid SaadouniFC Eindhoven
Jordany MartinusFC Eindhoven
Amir MolkârâiFC M.A.R.L.E.N.E.
Mo DarriFC M.A.R.L.E.N.E.
Mohamed AttaibiFC M.A.R.L.E.N.E.
Iliass BouzitFC M.A.R.L.E.N.E.
Tevfik CeyarFCK De Hommel
Abdessamad AttahiriHovocubo
Lahcen BouyouzanHovocubo
Mats VelseboerHovocubo
Soufian CharraouiElledi Fossano
Karim MossaouiBintang Timur

Aftellen is begonnen

Het aftellen is begonnen: over minder dan een jaar start het EK Futsal in Nederland. Het belooft een spectaculair evenement te worden, dat zal worden gespeeld in de Ziggo Dome (Amsterdam) en Martini Plaza (Groningen). Het wordt het grootste EK Futsal ooit. Vanaf 19 januari 2022 strijden liefst zestien landen om de Europese titel. Nadat er 31 wedstrijden zijn afgewerkt, wordt de finale op 6 februari in de Ziggo Dome gespeeld voor maximaal 10.500 toeschouwers. Nederland is als gastheer automatisch geplaatst voor de eindronde. In 2014 was Nederland voor het laatst actief op een eindronde, toen op het EK Futsal in Antwerpen.

Livestream Nederland-Kosovo Livestream Nederland-Kosovo Bekijk de wedstrijd tussen Nederland en Kosovo.

WE THE WAVE

Het huidige Nederlands elftal staat bekend als The New Wave. Een generatie met de ambitie om Europees kampioen te worden en waar iedereen die achter Oranje staat onderdeel van uitmaakt. We the wave! 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen