Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zaalvoetballers spelen eind januari tegen België en Litouwen

KNVB Media
KNVB Media
4 januari 2021, 13:15

Oranje neemt het op zondag 24 januari op tegen België. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands zaalvoetbalteam gaat drie oefeninterlands spelen. België en Litouwen zijn de tegenstanders en de wedstrijden staan op 24, 25 en 26 januari gepland.

Het team van Max Tjaden begint het drieluik op zondag 24 januari in en tegen België. Vervolgens treedt Oranje op maandag 25 en dinsdag 26 januari aan tegen Litouwen. Deze twee wedstrijden worden op de KNVB Campus in Zeist georganiseerd. Alle drie de wedstrijden worden zonder publiek gespeeld.

EK 2022

Het Nederlands zaalvoetbalteam is bezig met de voorbereiding op het EK 2022. Dit toernooi wordt in januari 2022 georganiseerd in Nederland. Het EK 2022 wordt het grootste zaalvoetbal EK ooit. Voor het eerst doen er zestien landen mee aan het Europese eindtoernooi. Dit houdt in dat er 32 EK-wedstrijden gespeeld worden, verdeeld over de Ziggo Dome in Amsterdam (20) en MartiniPlaza in Groningen (12).

Vanwege de topsportstatus van het Nederlands zaalvoetbalteam kan het voorbereidingsprogramma van het team op het EK 2022 de komende periode doorgang vinden. Uiteraard gebeurt dit op een veilige en verantwoorde manier en volgens de geldende richtlijnen vanuit de overheid die gelden voor topsporters.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen