Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zaalbondscoach Max Tjaden: 'Dit is precies wat we willen'

KNVB Media
KNVB Media
1 februari 2019, 15:15

Max Tjaden is blij met wat zijn team laat zien tijdens de WK-kwalificatie. - Foto: KNVB Media

Twee wedstrijden gewonnen, geplaatst voor de volgende kwalificatieronde en tevreden over het vertoonde spel. Het zaalvoetballeven lacht bondscoach Max Tjaden toe in het Bulgaarse Varna. Zaterdag wacht de laatste confrontatie, met het gastland. 

De vrolijke opsomming volgt enkele uren na de 4-2 overwinning op Montenegro. “We hebben zes punten uit twee wedstrijden en hebben ons al geplaatst voor de volgende ronde. Dit is precies wat we willen.” 

Herrie maken

Hij kijkt uit naar de laatste wedstrijd in het Bulgaarse Varna. Oranje leidt de poule met zes punten, Bulgarije volgt met vier punten, Montenegro heeft één punt verzameld en Estland is nog puntloos.  “Bulgarije moet winnen om zeker te zijn van de volgende ronde. Zij zullen het publiek achter zich hebben. Nou, prima. Laat ze maar herrie maken en zich tegen ons keren. Is alleen maar goed om een keer mee te maken.” 

Jordany Martinus hier in actie in de oefenwedstrijd tegen Duitsland.

Na de 4-1 zege op Estland volgde een driepunter tegen Montenegro. “Over het spel an sich ben ik tevreden. We voetballen prima en creëren veel kansen. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering, maar wat ik zie, daar word ik wel blij van.” 

De wedstrijd tegen Bulgarije begint zaterdag om 18.00 uur.

Op de hoogte blijven van Oranje?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen