Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Mouhcine Zerouali alsnog bij selectie zaalteam

KNVB Media
KNVB Media
2 december 2018, 8:30

Mouhcine Zerouali is toegevoegd aan de selectie van het Nederlands zaalvoetbalteam. - Foto: KNVB Media

Mouhcine Zerouali meldt zich bij de selectie van het Nederlands zaalvoetbalteam voor de dubbele interland met Tsjechië. De speler van FC Eindhoven vervangt Noureddine Oulad Ben Youssef .

Vrijdag voegde bondscoach Max Tajden Oulad Ben Youssef juist toe aan de selectie nadat Soufian Charraoui zich geblesseerd had afgemeld. De speler van ASV Lebo moest echter ook afzeggen waardoor Zerouali nu bij de selectie zit.

Vier interlands

Fitland XL in Sittard is de komende dagen het toneel van vier zaalvoetbalinterlands. Zowel voor het Nederlands mannen- als vrouwenzaalvoetbalteam staat een dubbele ontmoeting met Tsjechië op het programma. Zondag 2 december trapt het nationale vrouwenzaalvoetbalteam af. Het treffen met de Tsjechische vrouwen begint om 14.00 uur. Dezelfde middag, om 17.00 uur zijn de mannen van bondscoach Max Tjaden aan de beurt.

Maandagavond 3 december speelt het vrouwenteam van coach Marius Privee opnieuw tegen Tsjechië. Dan is de kick-off in Sittard om 20.00 uur. Een dag later, dinsdag 4 december, staat de afsluitende oefeninterland tegen de Tsjechen gepland. Ook de mannen trappen af om 20.00 uur.

Selectie zaalvoetbalteam voor oefenduels met Tsjechië Selectie zaalvoetbalteam voor oefenduels met Tsjechië Meer informatie over de dubbele interland tegen Tsjechië.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen