Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ramdani en Oulad Ben Youssef toegevoegd aan selectie

KNVB Media
KNVB Media
30 november 2018, 14:30

Bondscoach Max Tjaden heeft twee wijzigingen doorgevoerd in zijn selectie. - Foto: KNVB Media

In aanloop naar de dubbele oefeninterland tegen Tsjechië heeft bondscoach Max Tjaden te kampen met twee afzeggingen. Abdessamad Attahiri (Futsal Apeldoorn) die deel uitmaakte van de oorspronkelijke selectie, heeft zich wegens privé-omstandigheden moeten afmelden voor het trainingskamp. Hij wordt vervangen door Solaiman Ramdani (Tigers Roermond).

Voor Ramdani is het zijn eerste uitverkiezing voor het A-team. Verder heeft Tjaden Noureddine Oulad Ben Youssef toegevoegd aan de selectie. De speler van ASV Lebo is opgeroepen in verband met een blessure van Soufian Charraoui (TTP / Feyenoord Futsal).

Vier interlands

Fitland XL in Sittard is de komende dagen het toneel van vier zaalvoetbalinterlands. Zowel voor het Nederlands mannen- als vrouwenzaalvoetbalteam staat een dubbele ontmoeting met Tsjechië op het programma. Zondag 2 december trapt het nationale vrouwenzaalvoetbalteam af. Het treffen met de Tsjechische vrouwen begint om 14.00 uur. Dezelfde middag, om 17.00 uur zijn de mannen van bondscoach Max Tjaden aan de beurt.

Maandagavond 3 december speelt het vrouwenteam van coach Marius Privee opnieuw tegen Tsjechië. Dan is de kick-off in Sittard om 20.00 uur. Een dag later, dinsdag 4 december, staat de afsluitende oefeninterland tegen de Tsjechen gepland. Ook de mannen trappen af om 20.00 uur.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen