Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vier zaalvoetbalinterlands in Sittard

KNVB Media
KNVB Media
26 november 2018, 16:00

Oualid Saadouni neemt het met Oranje op tegen Tsjechië. - Foto: KNVB Media

Fitland XL in Sittard is vanaf komende zondag het toneel van maar liefst vier zaalvoetbalinterlands. Zowel voor het Nederlands mannen- als vrouwenzaalvoetbalteam staat een dubbele ontmoeting met Tsjechië op het programma.

Zondag 2 december trapt het nationale vrouwenzaalvoetbalteam af. Het treffen met de Tsjechische vrouwen begint om 14.00 uur. Dezelfde middag, om 17.00 uur zijn de mannen van bondscoach Max Tjaden aan de beurt. Maandagavond 3 december speelt het vrouwenteam van coach Marius Privee opnieuw tegen Tsjechië. Dan is de kick-off in Sittard om 20.00 uur. Een dag later, dinsdag 4 december, staat de afsluitende oefeninterland tegen de Tsjechen gepland. Ook de mannen trappen om 20.00 uur af.

Selectie zaalvoetbalteam voor oefenduels met Tsjechië Selectie zaalvoetbalteam voor oefenduels met Tsjechië Bekijk hier de selectie van het Nederlands zaalvoetbalteam.

Zaalvrouwen twee keer tegen Tsjechië Zaalvrouwen twee keer tegen Tsjechië Bekijk hier de selectie van de zaalvrouwen.

Tickets

Tickets zijn te bestellen via de webshop van de KNVB. Per wedstrijd(dag) betaal je vijf euro per kaart. Op zondag 2 december kun je op één kaartje dus zowel naar de wedstrijd van het Nederlands vrouwen- als het mannenzaalvoetbalteam.

Tickets Tickets Bestel hier je tickets.

KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen