Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ex-zaalinternationals ontvangen Haasje in Sittard

KNVB Media
KNVB Media
9 november 2018, 16:45

Peter Rozenbeek krijgt het Haasje opgespeld van operationeel manager Hans Schelling. - Foto: KNVB Media

Na het Nederlands elftal en OranjeLeeuwinnen, krijgen nu ook de zaalvoetbalinternationals na hun Oranjedebuut een Haasje. Alle spelers en speelsters die ooit voor Oranje zijn uitgekomen, worden uitgenodigd om op zondag 2 december in Sittard het Haasje in ontvangst te nemen. Zowel de mannen als de vrouwen spelen op die dag een interland tegen Tsjechië.

Vorig jaar ontving doelman Barry de Wit na zijn eerste interland als eerste speler het zogeheten Haasje. Daarmee werd hij de eerste zaalvoetbalinternational die dit bijzondere aandenken ontving. De KNVB gaat een inhaalslag maken en het is de bedoeling dat alle (ex-) zaalvoetbalinternationals alsnog hun Haasje krijgen.

Daarom nodigt de KNVB alle ex-zaalvoetbalinternationals uit om op 2 december naar Sporthal Fitland XL om Sittard te komen. De uitreiking vindt plaats vanaf 14.30 uur. Aanmelden kan tot vrijdag 23 november via onderstaand mailadres:

zaalvoetbalnationaal@knvb.nl

De genodigden worden daarnaast uitgenodigd om de interland van de vrouwen (aanvang 14 uur) en de mannen (17 uur) tegen Tsjechië bij te wonen.

Barry de Wit Barry de Wit Barry de Wit ontving het eerste zaalhaasje.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen