Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zaalinternationals maken entree als trainer

KNVB Media
KNVB Media
10 januari 2018, 16:00

Jamal el Ghannouti (r) en Zaid el Morabiti (l) maken samen met Peter Rozenbeek hun entree in de trainerswereld. - Foto: KNVB Media

De ervaren zaalvoetbalinternationals Jamal el Ghannouti, Zaid el Morabiti en Peter Rozenbeek maken hun entree in de trainerswereld. Het trio is toegevoegd aan de staf van de overige nationale teams.

El Ghannouti en El Morabiti – beiden bondsridder – gaan assisteren bij respectievelijk Hjalmar Hoekema (Onder 19) en Max Tjaden (Onder 21). Daarnaast gaan El Ghannouti (recordinternational met 123 wedstrijden) en El Morabiti (aanvoerder van Oranje) Tjaden assisteren bij het Beloftenteam.

Het drietal met v.l.n.r.: Jamal el Ghannouti, Zaid el Morabiti en Peter Rozenbeek. 

Rozenbeek is met 83 interlands de doelman met de meeste interlands in het zaalvoetbal. Hij is verantwoordelijk voor alle keepers van Onder 21, het Beloftenteam en Onder 19.

Dubbele interland

Onder 21 bereidt zich voor op een dubbele interland tegen Portugal, op 20 en 21 maart op Madeira. Onder 19 speelt op 3 en 4 april in Zeist een dubbele interland tegen Engeland. Het Beloftenteam speelt louter oefenwedstrijden tegen clubteams.

KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen