Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Topzaalvoetbal in Eindhoven

KNVB Media
KNVB Media
9 november 2015, 15:55

Foto: KNVB Media

Liefhebbers van topzaalvoetbal kunnen volgende maand terecht in Eindhoven. Van 10 tot en met 13 december vindt in het Indoor Sportcentrum een internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats.Deelnemers zijn het Nederlands zaalvoetbalteam, Bosnië-Herzegovina, Letland en Spanje dat zesmaal Europees kampioen is en tweemaal de wereldtitel veroverde.

Inzet is een ticket naar het wereldkampioenschap zaalvoetbal dat volgend jaar in Colombia plaatsvindt. Op donderdag, vrijdag en zondag worden steeds twee wedstrijden gespeeld.
 
Het speelschema:
Donderdag 10 december
 17.30 uur Spanje-Letland 
 20.00 uur Nederland-Bosnië-Herzegovina
 
Vrijdag 11 december
 17.30 uur Bosnië-Herzegovina-Spanje 
 20.00 uur Nederland-Letland 
 
Zondag 13 december
 15.30 uur Letland-Bosnië-Herzegovina
 18.00 uur Spanje-Nederland
 
Erbij zijn?
De kaartverkoop voor het toernooi via www.onsoranje.nl/tickets. De kaarten kosten € 7,50 per stuk. Met de toegangskaart kun je terecht bij beide wedstrijden op die dag. Groepen vanaf tien personen betalen € 5,- per ticket. Wil je er alle drie de dagen bij zijn, koop dan een passe-partout voor € 15,-. 
 
Perspectief
Bondscoach Marcel Loosveld denkt dat Oranje zeker kans maakt zich voor de volgende ronde te plaatsen. "Ik zie voldoende perspectief om een ronde verder te komen. Zeker na onze overwinning op Portugal (2-1) vorige maand. Dat geeft ons een enorme boost richting het WK-kwalificatietoernooi. En we hebben in Eindhoven straks natuurlijk het thuisvoordeel. Ik kijk er naar uit." 
 
De zeven groepswinnaars en zeven runners-up plaatsen zich voor de WK-play-offs die bestaan uit een uit- en thuiswedstrijd. Deze barragewedstrijden worden gespeeld op dinsdag 22 maart en dinsdag 12 april 2016. De zeven winnaars van deze duels plaatsen zich uiteindelijk voor de FIFA Futsal World Cup Colombia 2016. 
 

  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen