Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Portugees avontuur voor zaalteam Onder 17

KNVB Media
KNVB Media
20 juni 2017, 11:00

Het team van bondscoach Max Tjaden speelt in Zuid-Europa tegen leeftijdsgenoten van Portugal, Spanje en Italië. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands zaalvoetbalteam voor spelers onder 17 jaar speelt van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli een vierlandentoernooi in het Portugese Vila Real. Het team van bondscoach Max Tjaden speelt in Zuid-Europa tegen leeftijdsgenoten van het gastland, Spanje en Italië.

De selectie

Adnane el Tarrahi (TPP Rotterdam), Colin Kamp (FC Marlene), Fabian Hendriks (SV Lake Valley), Jamie Dekkers (ZVV Eindhoven), Jarno Janssen (FC Eindhoven), Jay Idzes (FC Eindhoven), Joran Vermeulen (FC Eindhoven), Kaj de Rooij (FC Eindhoven), Lucas de Wit (FC Eindhoven), Quiermo Dumaij (WSV OSSO), Robbert den Dunnen (IFC Donaci), Youssef Ben Sellam (Groene Ster Vlissingen).

Programma

Datum en tijdWedstrijd
Donderdag 29 juni, 19.00 uurNederland - Spanje
Vrijdag 30 juni, 21.00 uurPortugal - Nederland
Zondag 2 juli, 11.00 uurNederland - Italië

Het zaalvoetbalteam van Onder 17 is voor de KNVB en bondscoach Tjaden belangrijk. Zeker nu het ‘grote’ Oranje het EK 2018 heeft misgelopen. In 2018 staat tijdens de Jeugd Olympische Spelen in Buenos Aires ook het zaalvoetbal voor spelers onder 18 jaar op het programma. De kwalificaties voor dat toernooi worden volgend jaar gespeeld met het team dat nu nog Onder 17 is.

KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen