Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vrij entree bij Jong Oranje-België

KNVB Media
KNVB Media
31 oktober 2014, 16:08

Foto:

Omnium Goes verwelkomt binnenkort de nationale toptalenten in de zaal uit Nederland en België: Jong Oranje staat op maandag 8 december om 19.00 uur tegenover Jong België. De entree voor deze oefeninterland is geheel vrij, al geldt voor de tickets wel: op is op.

Bondscoach Marcel Loosveld: “Ik denk dat het publiek in Goes straks kan genieten van een wedstrijd waarin niet alleen winnen en verliezen op het spel staat, maar ook de opleiding en ontwikkeling van onze jonge toptalenten. Zij kunnen en mogen daardoor voor een belangrijk deel vrijuit voetballen en ik verwacht dan ook een leuke, open strijd. Bovendien is Jong België een op papier gelijkwaardige en daarmee voor iedereen extra aantrekkelijke tegenstander.

“Verder is deze wedstrijd vanzelfsprekend ook voor de spelers en staf een interessante. De spelers moeten ervoor zorgen dat ze, met het oog op een eventuele doorstroming op termijn naar het nationale A-team, op mijn netvlies blijven staan. Juist in dit soort internationale wedstrijden, die ook voor Jong Oranje erg nuttig zijn, krijgen ze een mooie kans het te laten zien, bovenop wat ze brengen tijdens onze gezamenlijke trainingsactiviteiten.

“Veruit de meeste van deze jongens hebben al speelminuten gemaakt in de Eredivisie. Enerzijds komen we hiermee tot een kwalitatief goede selectie, anderzijds kunnen wij als staf weer eens inventariseren hoe het niveau van de Eredivisie zich verhoudt tot het internationale platform. Het wordt, kortom, een interland om naar uit te kijken. Vlakbij de grens met België, met hopelijk veel publiek.”

Kaarten aanvragen?

De laatste keer dat Jong Oranje in actie kwam was in een dubbele ontmoeting met Jong Slowakije, in maart van dit jaar. In eigen land eindigde het eerste treffen in 2-4 voor de gasten, gevolgd door een 3-3 gelijkspel. Voor wie de aanstaande interland tegen België – gratis – wil bijwonen, geldt zoals vermeld: op is op. Kaarten kun je aanvragen en reserveren via jongoranje@omnium.nl. Vermeld in je e-mail je naam en om hoeveel tickets het gaat


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen