Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jong Oranje zaal klopt TPP

KNVB Media
KNVB Media
25 november 2013, 22:42

Foto:

Jong Oranje zaalvoetbal heeft maandagavond TPP Rotterdam in een oefenwedstrijd verslagen. De Eredivisionist kreeg met 5-2 klop. ,,Het was leuk om naar te kijken”, aldus een opgetogen KNVB-coach Max Tjaden.

Bijna alles waarop vooraf werd gehamerd, kwam er uit aan de kant van Jong Oranje. ,,Het agressief verdedigen op de helft van de tegenpartij, fouten afdwingen bij de tegenstander en geslaagde aanvalsopzetten via de zijkanten. Prettig om te zien”, aldus Tjaden. ,,Maar we kunnen én moeten nog heel veel stappen maken. Zo kozen we bijvoorbeeld te vaak voor de lange bal als wij onder druk werden gezet.”

Het goede gevoel overheerste echter na de winst op TPP. Door doelpunten van Kenneth van de Wiel, Lachsen Bouyouzan (2x, foto), Lars Weistra en Mohammed Nourri nam Jong Oranje ruim afstand. In de slotfase maakten Jordany Martinus en Soufiane Charraoui de stand voor de Rotterdammers, met een opvallende Reginio Resida, iets draaglijker.

In maart staat er een dubbele interland in eigen land op het programma. Plaats van handeling en tegenstander zijn nog niet bekend.

Statistieken:

TPP Rotterdam – Jong Oranje zaalvoetbal 2-5 (0-2).

Scoreverloop: 8. Van de Wiel 0-1, 16. Bouyouzan (10 metertrap) 0-2, 23. Bouyouzan 0-3, 27. Weistra 0-4, 28. Nourri 0-5, 34. Martinus (10 metertrap) 1-5, 40. Charraoui 2-5.

Startopstelling: Kuyk, Bouyouzan, Makraou, Van de Wiel, Wolters.

Invallers: Weistra, Velseboer, De Wit, Bruin, Attahiri, Nouri, Diks, Dijk, Van Wijk.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen