Jong Oranje scoort pas na rust

24 februari 2010, 0:00

Jong Oranje zaalvoetbal scoorde in het oefenduel met ZSW/Oriënt Plaza pas na de pauze en deed zichzelf daarmee tekort. Al voor rust had het afstand moeten nemen, maar doelpunten vielen er niet. Uiteindelijk werd het toch 4-1 voor de oranjehemden.

Grote man aan de kant van de ploeg van KNVB-coach Marius Privee bleek Mo Bouraarassi. De speler van Leekster Eagles nam dinsdagavond drie treffers voor zijn rekening. Ook Soufian El Hahaoui pikte zijn doelpuntje mee.

Privee zag langs de kant dat Jong Oranje het zichzelf moeilijk maakte. ,,We begonnen echt sterk aan de wedstrijd, maar lieten na om onszelf te belonen. Vervolgens zakten we wat weg, lieten ZSW in het duel groeien en incasseerden kort na rust zelfs de 1-0. Daarna pakten we de draad weer op en dat leidde tot een verdiende, maar moeizame overwinning.”

ZSW/Oriënt Plaza – Jong Oranje zaalvoetbal 1-4 (0-0).

Scoreverloop: 21. 1-0, 28. Bouraarassi 1-1, 29. El Hahaoui 1-2, 39. Bouraarassi 1-3, 39. Bouraarassi 1-4.

Startopstelling: Jordi Velzeboer (HV/Desko), Egon Claessen (Venray), Jordy van Dinteren (FCK/De Hommel), Soufian El Hahaoui (HV/Desko), Harke Kalfsbeek (Avanti).

Invallers: Maarten Zuiker (HV/Desko), Oualid Saadouni (Malabata), Wesley Haanraads (FC Marlène), Frits Lucassen (SV Venray), Mohamed Allouch (CFE/VDL Groep), Stefan Brouwer, Mohamed Bouraarassi (beiden Leekster Eagles), Sherwin Sahrakari (FC Westland/Event Plaza) en Mohammed Mejout (LW United, Bel.).