Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jong Oranje zaal klopt TPP

KNVB Media
KNVB Media
19 april 2011, 22:55

Foto:

Jong Oranje zaalvoetbal heeft dinsdagavond Topdivisionist TPP op een 7-6 nederlaag getrakteerd. Een knappe prestatie, aangezien het merendeel van de selectie uit spelers van Onder 20 bestond. ,,Inderdaad een compliment waard”, aldus KNVB-coach Max Tjaden.

Wegens clubverplichtingen, blessures en griep zag de groep van Tjaden er bijna compleet anders uit in vergelijking met de oefeninterlands tegen Slovenië, van een maand eerder. Desondanks werd TPP, dat aantrad met de vaste krachten, goed partij geboden. In de beginfase van de wedstrijd stapelde de foutenlast zich nog wel op bij Jong Oranje, maar de zesde overtreding, en dus een tien metertrap tegen, bleef vervolgens uit.

Jong Oranje ging in Rotterdam rusten met een 1-2 voorsprong en breidde de score na de pauze zelfs uit naar 4-7. TPP kwam nog terug tot 6-7, maar daar zou het bij blijven. Tjaden: ,,Wij zijn beloond voor het vertoonde spel en onze inzet. De jongens moesten diep gaan, maar zijn overeind gebleven tegen een alles behalve gedevalueerd TPP. Echt een geweldige prestatie en positief voor de toekomst van het Nederlandse zaalvoetbal.”

Statistieken:

TPP – Jong Oranje zaalvoetbal 6-7 (1-2).

Scoreverloop: 2. El Ouadi 0-1, 10. El Ghannouti 1-1, 14. De Kort 1-2, 21. El Ouadi 1-3, 24. Ghelali 2-3, 28. Van Leeuwen 2-4, 31. Browne 2-5, 32. Koseoglu 3-5, 32. Browne 3-6, 37. El Ghannouti 4-6, 38. Brouwer 4-7, 38. El Ghannouti 5-7, 38. El Ghannouti 6-7.

Startopstelling: Haanraads, El Ouadi, Van Leeuwen, Sahrakari, Minta.

Invallers: Browne, Hesz, Veenstra, Brouwer, Goos, Van der Leeden, Appel, Pals, De Kort.

Volg ons ook op Twitter!



  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen