Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kwalificatie EURO2024: kaartverkoop Nederland - Gibraltar

KNVB Media
KNVB Media
10 januari 2023, 12:00

De eerste thuisinterland van Oranje in 2023 is op 27 maart in Rotterdam. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal speelt op maandag 27 maart de kwalificatiewedstrijd voor EURO2024 tegen Gibraltar. De eerste thuiswedstrijd onder leiding van de teruggekeerde bondscoach Ronald Koeman wordt gespeeld in De Kuip in Rotterdam en begint om 20.45 uur. De kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders start op donderdag 12 januari.

Oranje ClubCardhouders kunnen voor Nederland - Gibraltar twee kaarten voor de prijs van één aanschaffen. Deze aanbieding geldt van donderdag 12 januari (12.00 uur) tot dinsdag 17 januari (12.00 uur). Vervolgens geldt voor Oranje ClubCardhouders een korting van 10%. De vrije verkoop begint op dinsdag 17 januari om 12.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 30,-.

Tickets Tickets Kaarten voor Nederland - Gibraltar zijn voor Oranje ClubCardhouders vanaf donderdag 12 januari verkrijgbaar in de KNVB Ticketshop.

Oranje ClubCard Oranje ClubCard Heb je nog geen Oranje ClubCard? Bestel deze dan hier.

Algemene voorwaarden Oranje ClubCard kaartactie Algemene voorwaarden Oranje ClubCard kaartactie Bekijk de Algemene Voorwaarden.

Grote zeges op Gibraltar

Het Nederlands elftal speelde in de kwalificatiereeks voor het WK in Qatar ook al tegen Gibraltar. Oranje won het uitduel in maart 2021 met 0-7, dankzij treffers van Memphis Depay (2x), Steven Berghuis, Luuk de Jong, Georginio Wijnaldum, Donyell Malen en Donny van de Beek. In de thuiswedstrijd in oktober 2021 – toen ook in De Kuip – was Oranje met 6-0 te sterk door goals van Memphis Depay (2x), Virgil van Dijk, Denzel Dumfries, Arnaut Danjuma en Donyell Malen.

Route naar EURO 2024 Route naar EURO 2024 Oranje treft oude bekenden op weg naar EURO 2024.

FAQ Nederland - Gibraltar FAQ Nederland - Gibraltar Veelgestelde vragen over de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Gibraltar.

Oranje Clubcard

De Oranje ClubCard is er voor alle Oranjefans. Hiermee krijg je onder andere voorrang en korting op alle thuiswedstrijden van het Nederlands elftal en op KNVBshop.nl, exclusieve toegang tot de verkoop voor uitwedstrijden en kun je aan unieke fanactiviteiten en exclusieve acties deelnemen. Lees hier alles over jouw Oranje ClubCard.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen